България

TollPass: Доставките на бордови устройства ще бъдат изпълнявани по реда на сключване на договорите поетапно до 27 март 2020

TollPass: Доставките на бордови устройства ще бъдат изпълнявани по реда на сключване на договорите поетапно до 27 март 2020

Интересът към получаване на бордови устройства, които ще се предоставят за ползване срещу 1 лев депозит и Договор за безплатно абонаментно обслужване, е изключително висок. До момента са доставени над 20 000 бордови устройства.

Заявките за бордови устройства ще бъдат изпълнявани по реда на сключването на договорите и влизането им в сила. Това ще става поетапно до 27 март 2020 и според наличните количества.

Поради по-дългия срок за доставка, „Интелигентни трафик системи“ АД информира желаещите да сключват договори за автоматично отчитане на тол такси чрез бордово устройство само при условие, че са съгласни с обявения срок.

 

Сключването на договор става изцяло онлайн, на TollPass.bg, чрез регистриране на личен профил. Не се налага посещение на офис на компанията, тъй като доставките ще бъдат осъществявани чрез куриер. Не се налага специализиран монтаж, бордовите устройства се включват в запалката на автомобила и според приложените инструкции се поставят на челното стъкло. Подробнаинформация е достъпна на TollPass.bg.

При въпроси относно активирането на бордовите устройства, потребителите могат да се свържат с TollPass контактен център (*5500).

 

 

 

Тагове

Свързани новини

Вашият коментар