Общество

„Jumaya Stage Festival” в Благоевград започва

Броени часове остават до старта на второто издание на „Jumaya Stage Festival”. Музикалното събитие е  финансирано от Фонд „Култура“ към Община Благоевград.

На голямата сцена пред “Stage Bar”, по време на двата фестивални дни, ще чуем едни от най-обичаните изпълнители от публиката.

В програмата ще вземат участие невероятните таланти от  „Мерудия“, Акага, Д2 и Любо Киров, Echoo Balkan Samba, Fa Rock, Leontas, Sevi, Вокално студио „ФА ДИЕЗ“.

Мястото е вече познатият терен – паркинга пред Stage bar и Райфайзен банк, площад “Македония“ и парка пред сградата на НАП. Началният час е 19.00 часа, а датите са 7 и 8 юни.

Второто издание на фестивала предлага и неделно училище. В него участие ще вземат известни за България артисти. „Jumaya Stage Festival”  предлага уъркшоп за деца и възрастни. Иван Шопов ще запознае хората с най-новите способи за създаване на музика. Евгени Господинов ще ни покаже пък техниките на пеене при деца и възрастни, които се занимават с рок музика.

Водещ на фестивала ще бъде изключителният Георги Кючуков – шампион на първото национално първенство по Стендъп.

По време на стрийт фестивала, жителите и гостите на Благоевград ще имат възможност да разгледат и закупят хендмейд артикули от  арт базара, организиран от младият дизайнер Надежда Червенкова.

Тагове

Свързани новини

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *