БългарияТоп новини

ПОП-ФОЛК ДИВАТА КАМЕЛИЯ НАВЪРШИ 49 ГОДИНИ

Поп-фолк дива Камелия навърши 49 години. Въпреки възрастта си обаче тя показа, че е по-секси отвсякога, публикувайки тези дни горещи снимки. На тях тя загатва за добрата форма, в която се намира.

Камелия имаше рожден ден миналия петък. Във фейсбук пък стотици фенове и близки не спряха да й честитят. Певицата от своя страна демонстрира весело настроение. Тя публикува и специален пост, в който разкри чувствата си.

“За всяка мила дума и жест, за всеки изживян миг и емоция – прегръщам ви с душата си и ви благодаря! Колко е голямо сърцето ти показва не любовта, която можеш да поемеш, а любовта, която можеш да дадеш. Моето прелива от любов и ви я подарявам без остатък!”, написа Камелия.

Тези дни името на музикалната фурия се споменава непрестанно. Реклама й направи сръбският тенесист Новак Джокович, който публикува клип, на който пее “Луда по тебе” на Камелия. Хитът на певицата е от далечната 1999 г., но е все така популярен и днес. Оказва се, че и в чужбина феновете са луди на песента.novini.bg

Тагове

Свързани новини

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *