Спорт

ФК Краище гостува на ФК Борово в последна среща от първенството

ФК Краище гостува на ФК Борово в последна среща от първенството

Футболният отбор на село Краище гостува на ФК Борово в последна среща от „Б” ОФГ – МЕСТА ЗАПАД. Футболната среща е от голямо значение за гостите от Краище, които се намират на 5-тата позиция и при победа ще си гарантират място на плейофите за влизане в по-горна група, ако ФК Баня се провали в Мусомища. Домакините от Борово са на последна позиция и срещата не е от значение за тях, защото дори и да победят, ще останат на дъното.

В момента във временното класиране три отбори имат шанс за влизане в първата четворка, която позволява участие на плейоф. ФК Баня, ФК Краище и ФК Корница ще се надяват някой от тях да направи грешна стъпка, за да може другия да излезе начело. В тази последна среща Атанас Кутев влиза в ролята на играещ треньор. Очаква се той да направи промени в състава.

Положението е интересно и в другата група „Б” ОФГ – МЕСТА ИЗТОК. Там лидер е ФК Дебрен, който ще затвърждава позиция си в домакинска среща с ФК Дъбница. ФК Плетена ще гостува на ФК Кочан и ще се опита да влезе в четворката за сметка на ФК Туховища, които гостуват на Рибново.

Тагове

Свързани новини

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *