Топ новини

Започва приемът на документи за втората предварителна сесия в ЮЗУ „Неофит Рилски“

новини Благоевград

Започва приемът на документи за втората предварителна кандидатстудентска сесия в Югозападния университет „Неофит Рилски“, която ще се проведе на 20 и 21 април. Крайният срок за подаване на документи за явяване на изпити е 18 април.

Изпитите по български език, история на България, география на България, биология, английски език и математика ще се проведат на 20 април (събота) предаде радио Благоевград. На същата дата ще се състоят и практическите изпити по вид спорт, рисуване и музика. Практическият комплексен изпит по физическа подготовка ще се проведе на 21 април.

Междувременно всеки работен петък до 17 юни и всеки ден от 17 юни до 5 юли в университета се провеждат електронни изпити по български език, история на България, география на България, биология, математика и английски език. Таксите за явяване на електронни изпити се заплащат в деня на изпита до един час преди неговото начало. Кандидатите се явяват в залата най-късно 30 минути преди началото на изпита, като представят лична карта и документ за платена такса.ЮЗУ1

Редовната изпитна сесия за кандидат-студентите в ЮЗУ „Неофит Рилски“ ще се проведе през месец юни. Желаещите да се обучават в университета подават своите документи от 27 май до 5 юни. Изпитите ще се проведат на 7, 8 и 9 юни.

Първият етап на класирането ще бъде обявен на 12 юли 2019 г., а вторият на 18 юли.

Тагове

Свързани новини

Вашият коментар