МестаРегионални

ШОФИРАЙТЕ ВНИМАТЕЛНО ! Само за 1час по поречието на Места са станали 4 катастрофи

Около 13:39 часа в района на с.Брезница е станало ПТП между два леки автомобила. По първоначална информация леко е пострадал водачът на единия автомобил. Същият е транспортиран в МБАЛ-Гоце Делчев за уточняване на състоянието и оказване на медицинска помощ. Движението в района е нормално.

Около 14:03 часа след с.Места в посока гр.Гоце Делчев е станало ПТП между три леки автомобила. По първоначална информация леко са пострадали трима души, които са транспортирани в МБАЛ-Гоце Делчев за уточняване на състоянието и оказване на медицинска помощ. Движението в района се осъществява в едното пътно платно, като се регулира от намиращите се на място полицейски служители.

Около 14:16 часа на пътя между с.Дъбница и с.Сатовча е самокатастрофирал лек автомобил, който е излязъл извън пътното платно. В резултат на инцидента  е пострадала водачката на автомобила. По първоначална информация пострадалата не е с тежки наранявания.

Около 14:45 часа в района на отбивката за с.Елешница след гр.Добринище, лек автомобил е самокатастрофирал, като се е блъснал в мантинела.  По първоначална информация водачката на автомобила е леко пострадала. Движението в района е нормално.

Тагове

Свързани новини

Вашият коментар