Регионални

Ученици от Трето ОУ „Братя Миладинови“ с ТРИ МЕЖДУНАРОДНИ ОТЛИЧИЯ!

 

Три награди от престижен международен конкурс пристигнаха днес в Гоце Делчев.

Седмокласниците  от иновативно Трето ОУ „Братя Миладинови“ Снежана Костадинова и Антон Янев постигнаха невероятен успех в Международния конкурс за рисунка и фотография, посветен на Световния ден на водата – 22 март.

Снежана Костадинова зае ВТОРО място в направление „Фотография“, с фотографията си „Хармония: слънце – чиста вода – жива природа – здрав човек“ и бе наградена със сребърен медал, а Антон Янев получи СПЕЦИАЛНАТА НАГРАДА НА КМЕТА НА ГР. РУСЕ и поощрителна награда в същото направление, с фотографията си „Когато водата е малко не стига за всички“. Младите фотографи получиха и други красиви награди3оу5

Организатори на конкурса са: Общински младежки дом – Русе и ВИК   ООД – Русе. Целта на конкурса е от една страна да развие таланта, въображението, уменията на младите творци, а от друга да осмисли значението на водата в и за живота на Планетата.

Общият брой на творбите в двете направления („Рисунка“ и „Фотография“) надхвърли 680, а участниците обхванаха всички региони на България и 12 държави от три различни континента – Индия, Египет, Франция, Италия, Словакия, Гърция, Португалия, Хърватия, Австрия и др.

Да припомним, че за последния месец ученици от Трето ОУ спечелиха общо четири отличия в международни конкурси, а от началото на учебната година постигнатите призови места от учениците в областни и национални конкурси, са 24.

Поздравления за учениците!

 

 

Тагове

Свързани новини

1 коментар

  1. I am truly grateful to the owner of this site who
    has shared this enormous piece of writing at here.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *