Регионални

Ученици от Трето ОУ „Братя Миладинови“ с ТРИ МЕЖДУНАРОДНИ ОТЛИЧИЯ!

 

Три награди от престижен международен конкурс пристигнаха днес в Гоце Делчев.

Седмокласниците  от иновативно Трето ОУ „Братя Миладинови“ Снежана Костадинова и Антон Янев постигнаха невероятен успех в Международния конкурс за рисунка и фотография, посветен на Световния ден на водата – 22 март.

Снежана Костадинова зае ВТОРО място в направление „Фотография“, с фотографията си „Хармония: слънце – чиста вода – жива природа – здрав човек“ и бе наградена със сребърен медал, а Антон Янев получи СПЕЦИАЛНАТА НАГРАДА НА КМЕТА НА ГР. РУСЕ и поощрителна награда в същото направление, с фотографията си „Когато водата е малко не стига за всички“. Младите фотографи получиха и други красиви награди3оу5

Организатори на конкурса са: Общински младежки дом – Русе и ВИК   ООД – Русе. Целта на конкурса е от една страна да развие таланта, въображението, уменията на младите творци, а от друга да осмисли значението на водата в и за живота на Планетата.

Общият брой на творбите в двете направления („Рисунка“ и „Фотография“) надхвърли 680, а участниците обхванаха всички региони на България и 12 държави от три различни континента – Индия, Египет, Франция, Италия, Словакия, Гърция, Португалия, Хърватия, Австрия и др.

Да припомним, че за последния месец ученици от Трето ОУ спечелиха общо четири отличия в международни конкурси, а от началото на учебната година постигнатите призови места от учениците в областни и национални конкурси, са 24.

Поздравления за учениците!

 

 

Тагове

Свързани новини

1 коментар

  1. I am truly grateful to the owner of this site who
    has shared this enormous piece of writing at here.

Вашият коментар