ЗонаМестаОбществоТоп новини

УБИЙСТВОТО НА ДВЕТЕ ДЕЦА В САНДАНСКИ Е РЕЗУЛТАТ НА БОЛНОТО НИ ОБЩЕСТВО

Да уважаеми читатели всички ние като общество сме виновни за голяма част от битовите престъпления и убийства в България.

Много вероятно трагедията в Сандански е могла да бъде предотваратена,ако някой роднина или съсед на жертвите е отреагирал адекватно.Защото проблемите в това семейство не са били от вчера или от онзи ден. Със сигурност роднини и съседи са виждали какво се случва,но като липсва съзнание и морал в обществото стигаме то такива трагедии. И после се правим на големи съдници

Много от убийствата можеха да бъдат предотвратени ако болното ни обощество реагираше адекватно,а не да се крием като мишки.

Всеки от нас е бил свидетел на комшийски и на между съпружески конфликти,но колко от нас взеха отношение за да спрат или да сигнализират на органите на власта? Отделен е въпроса колко са ефективни тези органи и колко бързо отреагират.

Когато през ноща чуем някоя жена да я бие мъжът и или приятел,ние се правим,че не чуваме,и се радваме ,че не сме ние на нейно място. Мишкуването се е превърнало в национален спорт на българина.

Много жалко,но това е истината.

 

Тагове

Свързани новини

Вашият коментар