Спорт

Турнир па тенис в парк “Бачиново” Благоевград

 

Турнир Европейска отборна лятна купа по тенис за девойки до 14-годишна възраст стартира в Благоевград. По време на официалното откриване, заместник-кметът по европейски проекти и програми Зорница Кралева поздрави треньорите и участниците от свое име и от името на кмета д-р Атанас Камбитов.

„За нас е огромна чест, че сме домакини на Европейска отборна лятна купа по тенис за девойки до 14-годишна възраст. Убедена съм, че през следващите дни пред Вас стоят много предизвикателства, с които вие ще се справите и ще надградите своите умения.  Тенисът определено не е от лесните спортове. Тук се изисква сериозна физическа активност, особена гъвкавост, но и много мисъл, защото без концентрация останалите качества са малко  полезни. Искам да благодаря на всички Вас за усилията, работата и желанието, с което се организира турнира и за участието в него.

Тенис

Община Благоевград ще продължи да подкрепя такива инициативи, защото вярваме, че спорът възпитава, учи на дисциплина, спортът изгражда характери и личности. „

Турнирът по тенис се провежда в рамките на три дни на кортовете в парк „Бачиново“.

Първенството се  организира от Община Благоевград, БФТенис и ТК „Мачпойнт“.

В турнира участват 8 отбора от България, Испания, Турция, Румъния, Полша, Сърбия,Италия, Австрия.

 

Тагове

Свързани новини

1 коментар

  1. Hi there, this weekend is fastidious in favor of me, for
    the reason that this moment i am reading this wonderful informative
    piece of writing here at my residence.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *