ЗонаМестаРегионалниТоп новини

Турнето на Васил Петров минава през Петрич: слушайте музиката на Стинг и Бийтълс в нов прочит на 27 Юли

Турнето на Васил Петров минава през Петрич: слушайте музиката на Стинг и Бийтълс в нов прочит на 27 Юли

 Концертът „Symphony way” е с Врачанска филхармония

„SYMPHONY WAY“ е името на новия проект на известния ни певец, Васил Петров, и концертите ще се проведат в Пловдив, Бургас, Петрич, Варна, Балчик.

На 27 Юли от 21:00г. на сцената на стадион Цар Самуил в Петрич, Васил Петров ще представи новата си концертна програма с класически песни от различни жанрове, откъси от мюзикъли и световни хитове изпълнени с мащабния симфоничен звук на Врачанска филхармония.

„Още преди време когато започнах да концертирам с такъв голям симфоничен оркестър си мислех, че трябва да се възползвам от неговите възможности и да включвам в програмите си колкото е възможно повече и по различни стилове и жанрове, затова и тази програма не прави изключение. Ще представя доста обновена симфонична програма. Имам предвид част от песните от моя репертоар аранжирани за симфоничен оркестър плюс нови неща в реперотара ми включващи заглавия като Michelle, Yesterday, Something на Битълс, Fragile на Стинг, Smile на Чарли Чаплин и други изненади.“– споделя Васил Петров

На сцената заедно с него ще са и джаз музикантите Йордан Тоновски (пиано), Кристиян Желев (ударни) и Христо Минчев (контрабас). Специален гост на концерта ще е талантливата носителка на редица престижни награди, виртуозната цигуларка Зорница Иларионова.

Емблематичната песен и хит на Франк Синатра “My Way” и още незабравими творби на Гершуин, Антонио Карлос Жобим, Кол Портър и други са част от програмата.

Аранжиментите са на Ангел Заберски младши, Румен Тосков-Рупето и Васко Спасов.

Турнето ще премине и през Бургас на 23 Юли, Летен театър, на 25 Юли концерт в  Zornitza Family Estate Relais & Chateaux, 27 Юли в Петрич (стадион „Цар Самуил“), 7 Август във Варна (зала 1, Фестивален и конгресен център – Варна) и на 14 Август  на Амфитеатър на Блек Сий Рама Голф и Вили.

Всички концерти ще се проведат при пълно спазване на разпоредбите за отстояние и вход на Министерство на здравеопазването.

Билети на цени от 10 и 15лв. можете да закупите от Кафе – Аперитив “Мастило” и ENergy (ул. ОБОРИЩЕ 7), телефон за информация: 0888551182 и онлайн в мрежата на Ивентим.

Тагове

Свързани новини