ЗонаМестаРегионалниТоп новини

ТИТОВИТЕ МАКЕДОНСКИ ЯНИЧАРИ ДЕНОНОЩНО МРАЗЯТ БЪЛГАРИЯ И БЪЛГАРИТЕ

Нека не се заблуждавама,че македонците имат добри намерения спрямо България и българите. Титовите македонски яничари,които се продадоха на Югославия още през 1944г до ден днешен омразата им към България и българите е денонощна.

Няма друга такава държавичка в света,която е превърнала омразата към България и българите ДЕНОНОЩНО И ЦЕЛОГОДИШНО БЕЗ ПРЕКЪСВАНЕ в национален спорт.

Чипосаните титови македончета дури след като се освободиха от Югославия,вече 30 години не са сменили нищо в своята комунистическа история и идеология спрямо България. Тия същества продължават да живеят с чуството,че още са в Югославия,и че още партизаните са на власт.

Всички прославяния на “””патриотични празници”” са антибългарски,

Всички техни празници са свързани до ден днешен с партизански бандити и разбойници,как се борили с българските фашисти и окупатори.

Телевизии,вестници,радио и интернет врият от антибългарска пропаганда

Само и единствено българите и България са им в мислите и главата.

На тези промити мозъци ли ние ще даваме зелена светлина за Европа?

Тези Титови деца,които наричат България и българите : Татари,фашисти,окупатори,копуци,и че българските жени струват “две цървени” ,тези ли българомразци ние ще подържаме?

По времето на Югославия,всеки човек от Македония,който искаше независима Македония като Ченто,Брашнаров и други,титовите яничари ходеха да го сплашват,бият или го вкарваха в затвора,а днес са първи македонски патриоти.

Българската държава да следи искъсо тези на които им е дала паспорти,и веднага да ги отнема и съди всички идиоти които хулят и клеветят България.

Тагове

Свързани новини

Вашият коментар