България

Титаните на сцената Васил Петров и Силвия Кацарова пеят за призьорите на Черноморските Оскари

Васил Петров и Силвия Кацарова  пеят за призьорите на Черноморските Оскари

Поетът-колекционер Ангел Симеонов е домакин на събитието в Арт комплекс Анел в Созопол
Меценатът на родното изкуство – поетът-колекционер Ангел Симеонов, и неговият Арт комплекс АНЕЛ в Созопол ще бъдат домакини на най-мащабното събитие за Черноморския регион – Black Sea Lifestyle Awards 2019, съобщават организаторите от VIP Communication.   Церемонията ще събере хотелиери, предприемачи, артисти, политици и журналисти на 30 август в уникалния не само у нас, но и в света хотелски музей.
Титаните на родната сцена – Васил Петров и Силвия Кацарова, ще бъдат част от престижното събитие и ще изпълнят песни, по стихове на мецената. Сцената ще бъде изградена над морето на скалите, между авторските творби на редица майстори на българската скулптура. Ангел Симеонов е автор на песните на легендарни музикални звезди, сред които Йорданка Христова, дует Ритон, Орлин Горанов, Маргарита Хранова и много други.  В колекцията му са подредени творби на Светлин Рycев, Вежди Рашидов, Николай Янакиев,  Гeоpги Божинов-Слона, Димитъp Казaков-Неpон, Генко Генков и други.
По време на церемонията на 30 август на една сцена ще бъдат събрани най-успешните в бизнеса, туризма и културата, допринесли за развитието на  родното крайбрежие.
Ще бъде представена и социалната кампания на PR-агенция ВИП Комюникейшън за подпомагане на отличници, които искат да останат да учат и да работят в България, допълват управляващите съдружници на агенцията Патриция Кирилова и Дончо Георгиев.
В първия етап на кампанията бяха дарени средства на Ученическия парламент към професионална гимназия „А.С.Попов“ в София за заснемането на филма „ИСКАМ ДА ОСТАНА В БЪЛГАРИЯ“. Той ще бъде излъчен и по време на събитието.
Тагове

Свързани новини

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *