МестаРегионалниТоп новини

Теснолинейката с влака “Родопи” ви очаква на 3-ти март.Елате с народни носии

Дойде време и тази година да Ви поканим с нас на борда на еталонния влак „Родопи” по теснолинейката да отбележим заедно националния празник Трети март за четвърти път! Тази година отново приканваме всички гости да дойдат с народни носии, за да бъде още по-българско и празнично!
Тръгваме от гара Септември в 8 часа и 46 минути. След три часа и нещо пристигаме там – между Родопите и Рила, по поречието на бисерната Места, където живеят много наши приятели, чакащи ни цяла година с нетърпение. Непознатата Якоруда – природа, история и традиции, които местните пазят от векове.След като слезем от влака поемаме на празнично шествие от гарата до централната градска част, където в големия читалищен салон местни и гостуващи самодейци, както и ученици от якорудските училища, ще представят за Вас едночасова празнична програмаСнимка на Родопската теснолинейка.След това на площада ще направим голямо българско хоро, ще се хванем за ръце – заедно, защото вярваме, че обединението е сила и шанс за по-добро утре! След свободно време за разходка и обяд, влак „Родопи” потегля обратно в 15:54 ч. и пристига в Септември в 19:21 ч. И сутринта, и вечерта има връзка от и за София, Пазарджик и Пловдив.
На 18.02.19 г. „БДЖ – Пътнически превози” въвежда предварителна продажба на билети със запазени места за влак „Родопи” Септември – Якоруда – Септември на 03.03.2019 г. от големите гари в цялата страна, с цел да се осигури максимален комфорт и сигурност за пътуването на Вас – нашите гости. Взимайте си двупосочни билети с места!
Facebook
Тагове

Свързани новини

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *