ОбществоРегионални

Талантливи фотографи от 3-то ОУ “Братя Миладинови” гр.Гоце Делчев

Участниците в клуб „Литературни конкурси и фотография“ при Трето ОУ не спират да изненадват своите съученици с прекрасни фотографии.

Във всеки един удобен момент младите фотографи с усмивка запечатват спомени чрез своите фотографии. Натрупалият се сняг в училищния парк на Трето ОУ  засили желанието на децата да предизвикат  усмивки и да сътворят красота през обектива на фотоапарата.

В студения Гоце Делчев, заедно със своя ръководител г-н Халачев, учениците се радваха на пухкавия сняг и упражниха своите фотографски способности.

Една от целите на клуб „Литературни конкурси и фотография“ при Трето ОУ „Братя Миладинови“, гр. Гоце Делчев е възможността учениците да се докоснат до изкуството наречено “фотография” и постепенно, навлизайки в света на дигиталните апарати,  да могат да се запознаят с тяхното устройство, аксесоари и възможности за намеса и контрол над любимите фотографии. Заедно с това, учениците придобиват умения и опит, които им помагат да се справят по-добре със съвременния технологичен свят.

Тагове

Свързани новини

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *