ЗонаРегионалниТоп новини

Сърбия започна СЪРБИЗАЦИЯ на Пиринска Македония.Българската държава СПИ

Това което успяха да направят сърбите в Северна Македония,да превърнат българите в злобни антибългарски копелета,от няколко месеца србската държава бавно но сигурно започна културна сърбизация на пиринска Македония.

Това парче земя което успяха да запазат като българско Ванчо Михайлов и Тодор Александров днешните андрешковски управители на България и пиринският край явно срещу определени облаги продават този най-голям патриотичен край на вечния душманин на България-Сърбия

На 19 май 2023г в Благоевград Сърбия откри почетно консулство.

СЛУЧАЙНО ЛИ Е ТОВА ?????? Сърбите не откриват консулство в Пазарджик или Каспичан. Те откриват консулство провокативно,като си мислят,че може да пробият в македонският край както го направиха край вардара,където от българите там направиха македонска просрпска нация. Това е огромна провокация и проверяват българската държава доколко е прозорлива и стабилна.Макар,че никаде в България няма србска общност.

А може би утре сърбите ще заселят 1000 души сърби в благоевградска област и ще поискан српско малцинство.

Почетно консулство на Сърбия е открито в Благоевград
сн.Медиапул

Гости на церемонията на откриването на сръбското консулство бяха кметът на Благоевград Илко Стоянов, председателят на Общинския съвет Радослав Тасков, сръбският посланик у нас Жельо Йович, представители на външните министерства на двете страни, граждани и гости. Почетен консул на Сърбия в Благоевград е Митко Солаков.

https://www.mediapool.bg/pochetno-konsulstvo-na-sarbiya-e-otkrito-v-blagoevgrad-news347875.html

Какво се забеляза след провокативното откриване на това пошло почетно консулство ? Масово на всички български празници започнаха да идват множество певци от Сърбия,да пeят српски песни,и по този начин да вкарват в умовете и главите на българите српска култура.Там където Тодор Александров и Ванчо Михайлов си дадоха живота за отпор срещу српската агресия и жестокото унищожаване на българщината в Македония.

Сега ние със свалени гащи без бой доброволно ще подарим единственото парче земя останало от Македония като българско.

Днес ще започнат с песни и концерти, ще дойдат српски театри,после српски филми …Утре сърбите ще заселят 1000 души сърби в благоевградска област,и ще поискан српско малцинство.

Ето как ще продължи сърбизацията в Българска Пиринска Македония след два дни :

Уважаеми представители на медии,
Напомням, че до края на днешния ден (12.10.2023) може да изпратите информация относно вашето присъствие на концертите “РАЗЛОГ Е ИЗЖИВЯВАНЕ! РАЗЛОГ Е МУЗИКА” на 13 и 14 октомври.
– Всяка медия ще получи 3 (двудневни) пропуска за концертите:
*Име и длъжност на всяко лице
– Всяка медия има право на ползване на паркинга пред стадион “Септември”, след като изпрати номер на автомобил, в срок до 12. октомври 2023 година, 12:00 часа.

Моля, информацията да се изпраща на email: info@razlog.bg, както и на Viber/WhatsApp на +359 88 5535302
Актуална информация за събитието, може да откриете на https://www.facebook.com/events/6607148542678337/?active_tab=discussion

На 13. и 14. октомври 2023 година вълнуващи концерти на стадион “Септември”, с участието на любимците на балканите – Saša Matić и Keba, неотразимите Emina Tufo и Marina Tosic, изгряващата звезда – Алекс Бучкова и любимката на младото поколение в България – Dallia, обещават много емоции в музикалния свят на балканските ритми и фолка.
ПРОГРАМА:
На 13. октомври 2023 година:
Саша Матич (Saša Matić)
Емина Туфо (Emina Tufo)

Алекс Бучкова
На 14. октомври 2023 година:
Кеба (Keba)
Марина Тошич (Marina Tosic)
Далия (Dallia)

БОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ ОТ ПРЕДАТЕЛИ И АНДРЕШКОВЦИ

Места.БГ

Тагове

Свързани новини

Вашият коментар