ЗонаОбществоТоп новини

СИЛЕН ДЕТСКИ ПЛАЧ РАЗТЪРСИ КВ.ОСВОБОЖДЕНИЕ В БЛАГОЕВГРАД КЪМ 3.50 ЧАСА СУТРИНТА .ПОЛИЦИЯ И ПОЖАРНА ВДИГНАТИ НА КРАК

Силна детска плач в ранна сутрин на днешният ден разтърси кв.”Освобождение” ,ул.”Шар планина” №26 в Благоевград. Дете на около 3 години оставено само в апартамент в Благоевград реве и бие по входната врата от 3.50 сутринта. Най-близките комшии го чуват но се прават на заспали.

Към 05.10ч сутринта все пак бдителни хора решават да помогнат като се обждат на 112 .Оттам се свързват с пожарна и полиция.

Шума от детския плач е толкова силен,че колкото и да си заспал особенно през ноща когато е тишина няма начин да не те събуди,но българският народ както винаги се страхува и не иска да носи отговорност и предпочита да не спи цяла нощ,но да не се притече на помощ,нали нее неговото дете.

В 5.21ч пристига пожарен автомобил с трима служители.

Към 5.25ч в момента когато служителите на пожарната уточняват как да се влезне в апартамента- да се разбие входната врата,или да влезнат като разбият вратата на терасата две млади момичета и един мъж пристигат на етажа,и без да проговорят нито една дума минават покрай служителите,и като мижитурки влизат в апартамента с детето което е изпаднало в ужас.

Предполага се ,че тия пишман родители се връщат най-вероятно от купон,заведение и т.н.

Много обеспокоително е поведението на съседите,които не отреагират макар,че са чули всичко.Утре това може да бъде вашето дете в една или друга ситуация.Нали някой трябва да се притече на помощ?

Преди около 3 години в същата кооперация мъж в продължение на няколко часа биеше приятелката,и я изгони на улицата боса по сутиен и гащи. Към 2.00ч след обжадане в полицията ,голата невеста е качена в патрулката и е спасена.

Тогава пак комшиите бяха глухи и се правеха че нечуват нищо.Наложило се хора от съседния вход да предприемат действия за спасяването и.

Тагове

Свързани новини

Вашият коментар