ЗонаОбщество

СЕЛО ДОЛНО ДРАГЛИЩЕ В ОЧАКВАНЕ НА СВОЯ ПРАЗНИК

Празник на село Долно Драглище
Село Долно Драглище в очакване на празника на Моето село, посветен на 117 – тата годишнина от Илинденско – Преображенското въстание. Скъпи жители на село Долно Драглище тази година поради извънредната епидемична обстановка, празника на Моето село ще бъде отбелязан на 31.07.2020 г. /петък/ от 10:00 часа с поднасяне на цветя на паметника на Априлци 1876 г.
След обяд от 14:00 часа ще бъде организирана кръгла маса на тема „ Участие на хора от село Долно Драглище в Илинденско – Преображенското въстание“.
Децата от детска градина „Иглика“ село Долно Драглище ще имат възможност да покажат своите творчески умения върху фолио на тема „Моето село през моите очи“.
По – големите деца ще направят свои рисунки върху хартия. Кметството ще осигури всички материали – темперни бои, четки, флумастери, моливи.
Ще бъдат закупени лакомства за всички участници!
Уважаеми жители, гости и приятели на селото. Като Кмет на село Долно Драглище съм горда, че помните историята, инвестирате в настоящето и браните бъдещето. Бъдете здрави, силни, обединени!
Нека заедно да развиваме нашето прекрасно село, за да пребъде Долно Драглище, едно от най – хубавите села на Община Разлог.

С уважение
Лиляна Боянова
Кмет на с. Долно Драглище

 

Снимка на Лиляна Боянова.
Тагове

Свързани новини