МестаРегионални

Седмичен хороскоп

СЕДМИЧНА АСТРОПРОГНОЗА
12 – 18 август 2019
ОВЕН

Последна седмица от чудесния месец на любовта, творчеството, спорта, предприемчивостта и почивката. Бързайте да се възползвате. През следващата седмица акцентите ще се преместят върху деловата рутина. Но в това няма нищо лошо – в началото на септември това ще донесе неочакван и доста голям доход. На най-опитните професионалисти, разбира се. А засега се наслаждавайте и побеждавайте във всяка конкуренция. Събитията от вторник и сряда ще намекнат за пътищата за забогатяване. Или поне за възможността да поправите своите финансови дела. Ако в тези дни получите пари или делово предложение, това може да означава поява на нов източник на доход, за да се възползвате от който ще е необходим ентусиазъм, изключителен талант и способности. Ще бъде прекрасно, ако в понеделник се чувствате на ниво и в добри отоншения с ръководството и държавата. Това предполага достойно положение в обществото. През почивните дни ще можете да разпуснете и да се насладите на живота.


ТЕЛЕЦ

Домашните събития продължават да са на преден план. От 13 до 20 август са вероятни спорове между членовете на семейството по различни поводи, но доста принципни. Това в голяма степен ще засегне априлските Телци. Спорната ситуация е очевидна във вторник. Постарайте се да разберете как да се справите с нея.Телците сега не са склонни на консенсус. Ще се наложи да отстоявате своята позиция, но без нерви. Вие сте в процес на сериозни житейски промени – би било добре да разберете какво изискват обстоятелствата от вас и да търсите оригинален изход от трудната житейска ситуация. Помнете, че “нищо няма да е, както сте го планирали”. Затова е по-добре да не планирате, а да решавате проблемите и да използвате обстоятелствата в реда на тяхното появяване. Оригиналност (истинска или лъжлива) в поведението и в облика сега става факт от вашия живот. Най-малкото за следващите седем години. По-смело!


БЛИЗНАЦИ

Въодушевлението и увлечението по текущите интереси от самото начало на юли остава на високо ниво и продължава да се засилва. За някого животът е тясно свързан с кратки пътувания, за другиго – с роднини и техните чудати постъпки. Онези, които се занимават със собствен бизнес, интензивно повишават авторитета му. Онези, които се стремят да получат допълнително образование, имат много шансове да постигнат успех в своите стремежи. Всичко се получава доста успешно. Може да е суета, но като следствие потокът от събития малко по малко влияе върху формираните житейски нагласи и възгледи, променяйки ги по някакъв начин. Очевидно вие сте готови да се откажете от някои свои “твърди убеждения” в нещо. Събитията във вторник и петък ще повлият върху този процес. Особено ако не толкова отдавна сте се запознали с човек, който ви е допаднал. От 9 до 13 август се проявяват временни затруднения в реализацията на текущите планове. През следващата седмица обаче всичко ще ви се върне стократно.


РАК

Състоянието на финансите ви все още изисква активни действия и нови проекти за повишаване на благосъстоянието. В четвъртък и петък за пореден път “ще ви се отворят очите” за истинското положение на нещата и ще ви дойдат нови идеи как да поправите и подобрите положението. Това обаче ще бъде свързано с тревожни събития – контролирайте своите емоции. Още през следващата седмица ще ви се предостави прекрасна възможност да получите съществена добавка към постоянния си доход – не я пропускайте. В петък и събота ще се почувствате лежерно отпуснати, в мечтателно настроение – подберете занимания, съответстващи на това настроение. От 13 до 20 август приятели или собствените ви рискови проекти заплашват материалното ви благополучие. Постарайте се през този период да не предприемате спонтанни постъпки, свързани с лични разходи. Евентуална покупко-продажба е по-добре да отложите.


ЛЪВ

От 13 до 20 август юлските Лъвове (а и не само те) лесно се подлъгват по ексцентрични идеи, неосигурени добре с материални ресурси. Или по такива, които поставят под въпрос репутацията и дори формалното им гражданско положение. “Виновен” за това ще бъде само вашият език – мерете думите си. Особено ако искате да “агитирате” някого или да критикувате. Дръжте си езика зад зъбите в сряда, ако искате спокоен живот. Ако обаче сте решили да промените нещо сериозно в своето положение, излейте всичко, което ви се е натрупало в душата. И да става каквото ще! Практически всички Лъвове през целия юли и по-голямата част на август са енергични, действени и здрави. Това е най-важното. Щом такава тенденция се залага за рождениците за цяла година напред. С други думи, Лъвовете ще имат една прекрасна лична година, задавайки тон на събитията и стискайки здраво в ръцете си кормилото на съдбата.


ДЕВА

Вие все още се ориентирате повече по обстоятелствата и общественото мнение, отколкото по собствените си желания. Макар че активно влияете на онази среда, в която сте. Включително и “виртуално”. Такова положение на нещата се запазва почти до края на август. От това следва, че успех ще постигнат онези, които улавят и се вписват в социалните приоритети, съответстват на обществените очаквания, най-малкото в кръга от свои съмишленици. От 13 до 20 август вие попадате в по-сложна обстановка, отколкото преди това. Предстои ви принудително заминаване или идват вълнуващи новини, но някъде отдалеч. С други думи – неочаквани неща. Ще се наложи да реагирате бързо, да мислите нестандартно и да намирате нестандартен отговор на “предизвикателствата”. Ще успее онзи, който е способен на това. Ако през тази и в началото на следващата седмица вие си позволите относително уединение, ще запазите нервите си. Приемайки предизвикателството на обстоятелствата, ще получите нови възможности в социален план.


ВЕЗНИ

Активният период в светския и обществено-политически живот продължава. В зависимост от собствения ви потенциал вие печелите обществено признание, оценка в професионалния и приятелски кръг. Повечето от вас вече са си осигурили високата оценка и се чувстват по съответния начин – като необходим, любим, достоен човек. От 13 до 20 август е по-добре да избягвате авантюристични предложения, които могат да дойдат от ваши приятели или колеги. Особено, ако са свързани с пари. Още по-зле, ако имат общо със заеми, с чужди пари. Рискът да “изгорите”, да претърпите материални загуби е голям. Тестовите събития са в сряда. И в социалните вълнения също е по-добре да не навлизате. Това е единственото усложнение, теоретично възможно в най-скоро време. Във всичко останало вие живеете в прекрасна компания от достойни хора с високо социално положение. Някои са щастливи с любовта си. Нека не им завиждаме.


СКОРПИОН

На дневен ред е вашата длъжност, репутация и други социални ценности. Събитията от юли и август променят всичко това в една или друга посока. Вие имате всички основания да се борите за по-добро място под слънцето в социалното пространство. Големи са шансовете да повдигнете летвата. Октомврийските Скорпиони са влезли в период на житейска нестабилност, която всъщност продължава от миналото лято. До декември всичко ще се изясни окончателно, дали сте готови да смените деловия си партньор, да се разведете или плътно да се ангажирате с неформални отношения. Балансът “аз-те” е нарушен, сякаш внезапно от едната страна на кобилицата в движение са ви закачили по тежка кофа. Или на щангата – друг товар, тъкмо когато сте започнали повдигането. Също от едната страна. Сега е моментът да потърсите нов център на равновесие, за да продължите да се движите по-нататък в живота в новите условия. Забележете, че не вие сте инициаторът. Поредното знаково събитие през тази седмица на тази тема ще ви развълнува в сряда. Нека то изясни положението на нещата. Тогава до рождения ви ден вие ще се справите със задачата, поставена ви от съдбата.


СТРЕЛЕЦ

В понеделник и вторник събитията касаят вашето материално благополучие, дали сте удовлетворени от него и възможността да го подобрите. Това може да ви разстрои, а може и да ви даде идея къде да вложите натрупаните средства, как да се възползвате от наследство и т.н. Ако инвестирате в семеен недвижим имот или преместване “далече-далече” – то до декември ще пребивавате във възторг. След това животът ще ви отрезви. Но не е задължително да ви обиди. Не е изключено в следващите дни да постъпи предложение за работа. Перспективата да смените начина, по който печелите парите си (нивото на благосъстояние) витае във въздуха и скоро непременно ще се осъществи. Възможно е още в края на август да ви поднесат перспективен и изгоден вариант. Ако такъв вече не ви е бил предложен още през първата половина на август. И не само като работа, но и като изгоден брак или договор. Най-добре е да бъде в чужбина или такъв, който предполага социално издигане, работа в сферата на културата.


КОЗИРОГ

Преживявайки от 2018 година и до края на 2020 година криза на самоидентификацията (ЕГО-то), вие за пореден път, под влияние на обстоятелствата, близък човек или “враг” изпитвате психическо напрежение, от време на време зле прикривана или нескрита агресия, породена от вашата неувереност в себе си. Задачата, касаеща “личната ви еволюция”, е да станете по-зрели, по-мъдри, по-търпеливи. Някои обаче ще изберат друг път – ще станат по-затворени, твърди, безжалостни. Още не е късно да “поработите върху себе си” – събитията от миналата неделя, текущия понеделник и вторник ще покажат същността на случващите се с вас психологически трансформации, давайки ви повод за размисъл за самия себе си. Кой съм бил, кой съм сега и какъв искам да стана? Трудно е? Да, по-лесно е да се живее с днешния ден. А днес всъщност, всичко е наред – пари и всякакви други благинки ще потекат като река от съпруга, деловия партньор и просто по силата на благоприятно формиращите се обстоятелства. Последното е актуално за предприемачи и банкери. В сряда можете с удоволствие и размах да похарчите известна сума.


ВОДОЛЕЙ

През целия юли и по-голямата част на август вие сте се наслаждавали на “добро общество”, на енергични, делови или любвеобилни партньори и относителна независимост от семейството. Всичко още продължава. Само от 13 до 20 август някой от близките ви ще бъде силно недоволен от стила на вашия живот и от онези нови “правила”, които вие установявате в семейството. Възниква конфликт между интереси и “идеология”, който очевидно нажежава семейната атмосфера със спор във вторник, сряда и четвъртък. При това с различни хора и при различни обстоятелства. Това едва ли ще промени кардинално нещата, но за известно време със сигурност ще “наелектризира” отношенията. Което понякога също е полезно. Всичко ще се подреди частично през почивните дни, а изцяло – едва в началото на септември. Най-вероятно на материално-парична основа.


РИБИ

Отлично време за курортно оздравителна почивка и творческа работа “за удоволствие”. От 13 до 20 август могат да пристигнат тревожни новини, свързани с ежедневния живот или работа (трудоустройство). Вслушайте се към тях във вторник и четвъртък. Нищо особено, но те могат да ви намекнат за някои събития, предстоящи в недалечно бъдеще. Например, за промяна в условията на постоянната ви работа или проблеми с личната ви кола. Капризни роднини също могат да се обадят тези дни. Всичко е поправимо, ако навреме се вземат мерки. Вашият социален и граждански статус, публичност и репутация тази година са доста актуални. Действа тенденция към промени, водещи до повишаване на престижа. От миналата есен до края на ноември тя непременно ще се реализира. Могат да ви разочароват само първоначално завишените социални (професионални) претенции. Събитията от петък и събота и вашата реакция на тях ще изяснят положението на нещата и обосновката на вашите очаквания. Дано се намери някой, който ще оцени вашия труд и професионализъм.

margaritta.net Н. Чиркова
Тагове

Свързани новини

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *