МестаСвятТоп новини

СЕВЕРНОМАКЕДОНЦИТЕ СА КОВАРНИ.БЪЛГАРИЯ ТРЯБВА МНОГО ДА ВНИМАВА С ТИТОВИТЕ ДЕЦА.

Северномакедонците са много коварни,и България трябва да бъде много предпазлива с отношенията и решенията които взима спрямо тях.

Още от самото си създаване като държава през 1944г македонската държава в рамките на Югославия е създадена на антибългарски основи,с цел да бъде претопен българският елемент в Македония.

От самото си раждане децата в Северна Македония са закърмени – с антибългарски измислени лъжи и фалшификации.Минавайки през училището където се изучава невярна,фалшива антибългарска история. Медиите все още съществуват като проюгославски и антибългарски.Постоянно се лее антибългарс8ка риторика.

Откакто България основателно спря Северна Македония да започне преговори за пресъединяването им към Европейският съюз,в Северна Македония медиите полудяха и започнаха усилена антибългарска пропаганда.Макар,че те никога не са спирали,т.к Северна Македония все още съществува като кумунистическа държава,и Юггославия все още е в умовете и сърцате на така наречените македонци.

От самото си създаване през 1944г до ден днешен тази държавичка съществува като постоянен враг на България.Няма такъв феномен в Европа.

Като дойде Заев в България ,започва да ти говори колко големи приятели са българите и македонците,колко много се обичаме,колко много сме близки,и че сме братя.

На другият ден ходи като селска визитарка из Европа и обяснява,как България неоснователно ги спира за ЕС,и си измисля какви ли не причини да злосторничи срущу нас.Опитва се да създава в Европа антибългарски настроения,и създаване на антибългарски фронт с цел оказване на натиск срещу България.

Такъв човек просто трябва да му се наложи вето да не стъпва на българска земя,защото Заев е неискрен, нечестен и коварен с България.

Тагове

Свързани новини

Вашият коментар