Зона

Само една фирма се яви на повторната процедура по избор на изпълнител за изграждането на новия физкултурен салон на ОУ “Неофит Рилски” в Дупница.

Само една фирма се яви на повторната процедура по избор на изпълнител за изграждането на новия физкултурен салон на ОУ “Неофит Рилски” в Дупница. Комисия с председател зам.кметът по социалните дейности на Община Дупница Крум Милев отвориха предложението на “Стройкомерс” ЕООД. Тяхната оферта е 207 250 лева без ДДС.Дупница 1
Първата процедура, когато бе избран изпълнител – “Стандарт Строй 2003” ЕООД се провали, след като участникът впоследствие се отказа и това наложи втора процедура за избор. Комисията продължава работа в закрито заседание по проверка на техническите спецификации и документи на кандидата, след което ще обяви решението си. Максималният срок за реализация на спортната зала е 240 дни.
Съоръжението ще бъде със съблекални, газифицирано, и с игрално поле за баскетбол, волейбол, хандбал и други. То ще бъде изградено на мястото на предишния салон, който повече от 15 години не се използваше защото бе опасен, а впоследствие и премахнат.
Тагове

Свързани новини

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *