Регионални

РПГ „НИКОЛА СТОЙЧЕВ“ ОТБЕЛЯЗА 50 ГОДИНИ ОТ СЪЗДАВАНЕТО СИ С БОГАТА ПРОГРАМА

новини Разлог

Празникът започна рано сутринта в сградата на училището, където бяха посрещнати бивши директори, учители и служители на гимназията. Директорът на училището г-жа Васка Пенева, отправи поздрав към всички присъстващи и тържествено откри училищния музей, направен с много старание, прецизност и креативност от учителите на РПГ „Никола Стойчев“.
След което учители и ученици се включиха в празничното шествиеза поднасяне на цветя на централния градски площад, където жителите и гостите на Разлог могат да разгледат специална изложба, проследяваща историята на училището.
Бе организирана и кръгла маса под мотото „Среща на поколенията“.
Кулминацията на празника бе тържественият концерт, в препълнения салон на НЧ „15 септември 1903-1909 г.“, град Разлог. Гостите на събитието се насладиха на богата програма, композирана в четири части и представяща палитра от поетични, музикални, спортни и танцови изяви. В изпълненията взеха участие учениците от всички класове на гимназията.
Празникът на училището уважиха: кметът на Община Разлог- инж. Красимир Герчев, инж. Венцислав Гърменов – зам.-кмет по социалните дейности, д-р Мария Копанарова – председател на ОбС-Разлог, г-н Ивайло Златанов – началник на РУО- Благоевград, г-жа Нина Кисова – началник Отдел „ОКМДС“, директори на училища, учители.
Инж. Красимир Герчев поздрави учителите и учениците, като им пожела да бъдат здрави, а стремежът към нови постижения и успехи да бъде ежедневие за тях. – „Уважаеми учители продължавайте да предавате своята любов към науката, към моралните и духовни ценности на вашите ученици. Уверен съм в доброто бъдеще на възпитаниците на Разложката професионална гимназия и вярвам в тяхната успешна реализация!“ – каза още кметът на Община Разлог.
В поздравителното си слово г-жа Пенева изказа своята почит и преклонение пред най-знаменателните моменти от училищната летопис и благодари за оказаната всестранна подкрепа от отговорните институции, както и за самоотвержените усилия на директорите, учителите, служителите, на всички родители и възпитаници на РПГ, допринесли с делата си за утвърждаването на неговия авторитет.

Тагове

Свързани новини

2 Коментари

 1. Good day! I know this is kinda off topic but I was wondering if
  you knew where I could find a captcha plugin for my comment form?
  I’m using the same blog platform as yours and I’m having
  trouble finding one? Thanks a lot!

 2. Hi there, just became alert to your blog through
  Google, and found that it’s really informative. I’m gonna
  watch out for brussels. I will appreciate if you
  continue this in future. Lots of people will be benefited from your writing.
  Cheers!

Вашият коментар