Регионални

Рехабилитация на уличната мрежа в Дупница и селата

5 са фирмите, които подадоха документи за участие в обществената поръчка по избор на изпълнители за рехабилитация на уличната мрежа в Дупница и селата. Комисия, с председател зам.кметът на Община Дупница Крум Милев отвориха днес в открито заседание и в присъствието на участници документите.
895 485 лева са предвидените средства. Най-много са заложени за селата – 408 000 лева, а за града са 400 000 лева. За 4-класната мрежа са предвидени 50 000 лева, а за републиканските пътища в чертите на Дупница – 37 485 левa. Максималните срокове за ремонт са до 45 дни.
Най-голям е интересът към ремонтите на улиците в града и селата. Всички 5-има участници – “Инфракорект Строй” ЕООД – Перник, “Автомагистрали Хемус” АД-София, “Меридиан” ЕООД-Дупница, ДЗЗД “СБС”-Благоевград и “Мегаинвест-холд” ЕООД-Дупница ще се конкурират в надпреварата за рехабилитация на селата. Всички изброени, без “Меридиан” пък “играят” и за градската улична мрежа. За рехабилитация на 4-класната пътна мрежа, участниците са “Меридиан” и “Автомагистрали Хемус” АД, а за републиканските пътища в чертите на Дупница няма кандидати.
След проверка на документите, комисията ще се произнесе с решение за дата и час на отваряне ценовите оферти на допуснатите участници.
Тагове

Свързани новини

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *