МестаОбществоТоп новини

Райка Славчева учител в СУ-Сатовча удостоена с приз „Иновативен учител” за 2019 година

новини Сатовча

УЧИТЕЛ ОТ СУ-САТОВЧА УДОСТОЕН С ПРИЗ „ИНОВАТИВЕН УЧИТЕЛ ЗА 2019 ГОДИНА
Г-жа Райка Славчева – старши учител по френски език в СУ „Св.св.Кирил и Методий“, с.Сатовча, бе удостоена с високото отличие „Иновативен учител за 2019 година”.
Инициативата е на екипа „Teaching Alpha“, който за втора поредна година награди учители, вдъхновили и успешно реализирали иновативни методи на обучение в българските училища.
Г-жа Славчева впечатли комисията с иновационните методи, които прилага в обучението по френски език. Един от тях е методът на проектите – една педагогическа технология, която решава актуални задачи в хода на обучението – една личностно-ориентирана технология, начин за организиране на самостоятелната дейност на учениците, насочена към разработване и реализиране на учебните проекти, интегриращи в себе си груповите и екипните методи, рефлексивните, презентационните, изследователските и др.
Наградата, която тя получи е участие в авторитетния Национален ученически фестивал „Намереното поколение“, който ще се проведе в Националния дворец на културата, гр.София в периода от 24 – 26.01.2020 година.

Учител Славчева Сатовча
Тагове

Свързани новини

1 коментар

  1. whoah this blog is magnificent i like reading your posts.

    Stay up the great work! You know, a lot of people are hunting round for this info,
    you could aid them greatly.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *