Топ новини

ПЪРВА КОПКА НА КРЪГОВИ КРЪСТОВИЩА В РАЗЛОГ

ПЪРВА КОПКА НА КРЪГОВИ КРЪСТОВИЩА И РЕМОНТ НА УЛИЦИ В РАЗЛОГ

Днес на кръстовището между ул. “Христо Ботев” и “Александър Стамболийски” в град Разлог се проведе официална церемония „Първа копка“ за стартиране на ремонтни дейности на съществуващи улици и  изграждане на две нови кръгови кръстовища.  Дейностите ще обхванат рехабилитация на пътна настилка и прилежащи към нея тротоари и отводнителни съоръжения на ул. „Христо Ботев”, ул. „Опълченска”, ул. „Черна Река” и ул. „Стара планина”.

Предвижда се изграждане на кръгови кръстовища в участъците между ул. „Христо Ботев” и ул. „Александър Стамболийски”, както и пред Многопрофилната болница за активно лечение в гр. Разлог, където се пресичат улиците „Черна река”, „Опълченска” и „Св.Св. Кирил и Методий”.кръгово

„Изказвам своята благодарност на екипа от служители на Общинска администрация – Разлог и на всички съдействали за реализацията на този проект. Той е от изключителна важност за подобряване на транспортната инфраструктура в град Разлог. Чрез изграждането на двете кръгови кръстовища ще се регламентира достъпа до долната промишлена зона на града, както и пред МБАЛ – Разлог. По този начин стратегически ще се осигури по-добър достъп на линейките и пожарните коли. Ще се подобри организацията на движението и в по-голяма степен ще се гарантира сигурността на преминаващите пешеходци и транспортни средства. Така ще се повиши стандарта на живот в града, което е основен приоритет в работата ми и в работата на екипа на Общинска администрация – Разлог.“ – каза кметът на община Разлог инж. Красимир Герчев.

На събитието присъстваха още д-р Емил Тончев – народен представител, д-р Мария Копанарова – председател на ОбС-Разлог, кметове на населени места, общински съветници, представели на Общинска администрация – Разлог, граждани.

 

Тагове

Свързани новини

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *