Регионални

Провеждане на консултации при областния управители за определяне състава на РИК

Провеждане на консултации при областния управители за определяне състава на РИК – Благоевград, за произвеждане на изборите за членове на Европейския парламент от Република България на 26 май 2019 г.

                                                                     С Ъ О Б Щ Е Н И Е

 от Бисер Николов Михайлов – Областен управител на област Благоевград относно провеждане на консултации за избор на членове на Районна избирателна комисия – Благоевград, във връзка с насрочените с Указ № 53 от 19.03.2019 г. на Президента на Република България избори за членове на Европейския парламент от Република България на 26.05.2019г.

Областният управител на област Благоевград, в изпълнение разпоредбата на чл.60, ал.1 от Изборния кодекс, насрочва консултации за избор на членове на Районна избирателна комисия – Благоевград за Първи район – Благоевградски с представители на парламентарно представените партии и коалиции и партиите и коалициите, които имат избрани с техните кандидатски листи членове на Европейския парламент от Република България, но не са парламентарно представени.

Консултациите ще се проведат на 30.03.2019 г. (събота) от 11.00 часа в сградата на Областна администрация на област Благоевград, етаж 1  (Конферентна зала).

БИСЕР МИХАЙЛОВ

Областен управител

Тагове

Свързани новини

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *