Без категорияБългарияТоп новини

Според някай македонски медий причината за пожара в македонският автобус са,че в предната част на автобуса е имало 1тон нафта в нелегален резервоар и 30 000 пиротехнически средства

Според македонският сайт Инфомакс първоначалните констатации на българската полиция за катастрофата на магистрала “Струма” в България автобусът на туристическа агенция “Беса транс” е изгорял напълно за по-малко от две-три минути, което е причината за големия брой загинали пътници. .

По първоначални констатации на полицията пожарът е възникнал в предната част на автобуса.

Според информация от разследването, неофициално установява, че в предната част на автобуса е имало нелегален резервоар с вместимост 1000 литра гориво, което със сигурност е допринесло тази катастрофа да се превърне в трагедия предвид дизайна на всяко превозно средство, когато стига се до местоположението на резервоара.предоставя строги правила за безопасност.

Но най-шокиращото и неофициално разбрано от Инфомакс е, че автобусът е превозвал голямо количество пиротехнически материали, които трябвало да попаднат на македонския пазар преди новогодишните празници.

Освен допълнителната цистерна, автобусът е имал и специален склад за контрабанда на стоки, като в случая са превозвани пиротехнически материали или около 30 хиляди.

Ако след пожара в предната част, възникнал заради допълнителния резервоар за гориво, пиротехническият материал е гръмнал, вече е ясно защо никой от пътниците не е успял да избяга и да избяга през вратите на автобуса.Със скращение агенция Инфомакс Македония/ infomax.mk

Свързани новини

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *