ОбществоТоп новини

ПРАЗНИЧНО ОТКРИВАНЕ НА УЧЕБНАТА ГОДИНА СЕ ПРОВЕДЕ ДНЕС ,ЗА ДЕЦА СЪС СПЕЦИАЛНИ ПОТРЕБНОСТИ В ЦСРИ- СТРУМЯНИ !

ПРАЗНИЧНО ОТКРИВАНЕ НА УЧЕБНАТА 2019-2020 ГОДИНА СЕ ПРОВЕДЕ ДНЕС , ЗА ИЗНЕСЕН КЛАС ЗА ДЕЦА СЪС СПЕЦИАЛНИ ПОТРЕБНОСТИ В ЦСРИ- СТРУМЯНИ !
Днес на 17-ти септември, в деня на „вярата, надеждата и любовта“ в ЦСРИ- Струмяни започна своята дейност изнесен клас към Център за специална образователна подкрепа- гр.Благоевград. Камбаненият звън на първия училищен звънец донесе много положителни емоции и трепети както на учениците, така и на всички присъстващи гости.
Както повелява българската традиция, всички присъстващи бяха посрещнати с вкусна питка с мед и сол и от приветственото слово на г-жа Василка Драчева – управител на ЦСРИ Струмяни.
Поздравителни думи за откриването на новата учебна година отправи и кметът на община Струмяни г-н Емил Илиев. Той приветства учениците, техните родители и екипа на ЦСРИ- Струмяни по повод празничния ден, както и пожела на всички една прекрасна, незабравима и успешна година изпълнена с хубави емоции, съчетани с детски усмивки и добри приятелства. Той пожела на всички ученици да бъдат здрави, а на родителите да бъдат търпеливи и постоянни в грижата за децата със специални потребности.
Към екипа на ЦСРИ- Струмяни, кметът на общината отправи огромна благодарност за всеотдайния им труд, подкрепа и обич, с които даряват потребителите. Пожела им да бъдат здрави и да продължават с професионализъм, доброта и търпение да даряват грижа и обич на нуждаещите се.
По повод тържественото откриване на новата учебна 2019г-2020г, поздравителни слова отправиха и г-жа Фиданка Котева-зам.кмет ХД в община Струмяни, г-жа Лиляна Велкова – директор на училище СУ “Св.Паисий Хилендарски“ с.Микрево, председателят на Общински съвет Струмяни – г-жа Златка Яневска и г-н Малинов – зам.директор на Център за специална образователна подкрепа – гр.Благоевград.

НА ДОБЪР ЧАС И УСПЕШНА НОВА УЧЕБНА ГОДИНА!

Снимка на Община Струмяни.
Снимка на Община Струмяни.
Снимка на Община Струмяни.
Снимка на Община Струмяни.
Снимка на Община Струмяни.
Тагове

Свързани новини

Вашият коментар