ОбществоТоп новини

ПРАЗНИЧНО ОТКРИВАНЕ НА УЧЕБНАТА ГОДИНА СЕ ПРОВЕДЕ ДНЕС ,ЗА ДЕЦА СЪС СПЕЦИАЛНИ ПОТРЕБНОСТИ В ЦСРИ- СТРУМЯНИ !

ПРАЗНИЧНО ОТКРИВАНЕ НА УЧЕБНАТА 2019-2020 ГОДИНА СЕ ПРОВЕДЕ ДНЕС , ЗА ИЗНЕСЕН КЛАС ЗА ДЕЦА СЪС СПЕЦИАЛНИ ПОТРЕБНОСТИ В ЦСРИ- СТРУМЯНИ !
Днес на 17-ти септември, в деня на „вярата, надеждата и любовта“ в ЦСРИ- Струмяни започна своята дейност изнесен клас към Център за специална образователна подкрепа- гр.Благоевград. Камбаненият звън на първия училищен звънец донесе много положителни емоции и трепети както на учениците, така и на всички присъстващи гости.
Както повелява българската традиция, всички присъстващи бяха посрещнати с вкусна питка с мед и сол и от приветственото слово на г-жа Василка Драчева – управител на ЦСРИ Струмяни.
Поздравителни думи за откриването на новата учебна година отправи и кметът на община Струмяни г-н Емил Илиев. Той приветства учениците, техните родители и екипа на ЦСРИ- Струмяни по повод празничния ден, както и пожела на всички една прекрасна, незабравима и успешна година изпълнена с хубави емоции, съчетани с детски усмивки и добри приятелства. Той пожела на всички ученици да бъдат здрави, а на родителите да бъдат търпеливи и постоянни в грижата за децата със специални потребности.
Към екипа на ЦСРИ- Струмяни, кметът на общината отправи огромна благодарност за всеотдайния им труд, подкрепа и обич, с които даряват потребителите. Пожела им да бъдат здрави и да продължават с професионализъм, доброта и търпение да даряват грижа и обич на нуждаещите се.
По повод тържественото откриване на новата учебна 2019г-2020г, поздравителни слова отправиха и г-жа Фиданка Котева-зам.кмет ХД в община Струмяни, г-жа Лиляна Велкова – директор на училище СУ “Св.Паисий Хилендарски“ с.Микрево, председателят на Общински съвет Струмяни – г-жа Златка Яневска и г-н Малинов – зам.директор на Център за специална образователна подкрепа – гр.Благоевград.

НА ДОБЪР ЧАС И УСПЕШНА НОВА УЧЕБНА ГОДИНА!

Снимка на Община Струмяни.
Снимка на Община Струмяни.
Снимка на Община Струмяни.
Снимка на Община Струмяни.
Снимка на Община Струмяни.
Тагове

Свързани новини

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *