МестаОбщество

Поредният випуск на една от най-престижните гимназии в Банско отлетя

Новини Банско

Поредният випуск на една от най-престижните гимназии в Банско отлетя

С усмивки и малко тъга, след еуфорията от бала си, днес зрелостниците получиха един от най-важните документи в живота си.

На церемонията по връчване на дипломите на дванадесетокласниците от ПГЕЕ – Банско, официален гост бе Ивайло Ръхов – заместник-кмет на Общината.

Тържественото събитие се състоя в двора на училището, където учениците от двете паралелки – „Компютърна техника и технологии” и „Компютърни мрежи”, казаха последно „Довиждане“, но не и „Сбогом“ на своите преподаватели.Випуск

Пожелания за сбъдване на мечтите и успешна реализация, зрелостниците получиха от Сашка Тодорова – директор на гимназията, и от госта на тържеството- Ивайло Ръхов, който лично им връчи дипломите.

Зрелостникът с най-висок успех от випуск 2019 бе обявен и обявен за „Техник на випуск на 2019” е Георги Балев. Той защити титлата си, постигайки успех отличен 6,00 на Държавния изпит по теория на професията и отличен 6,00 на Държавния изпит по практика на професията.

За първи път тази година бе връчен плакет „Отличник на випуска 2019“ в професионална подготовка” на абитуриентката Ива Дръдалова от 12 А клас, която постигна резултат успех отличен 6,00 на Държавния изпит по теория на професията и отличен 6,00 на Държавния изпит по практика на професията.

Церемонията завърши с думите на Сашка Тодорова, която пожела на зрелостниците следното: „Животът е една серия от възможности за избор, които сте направили. Ние сме това, което избираме. Сътворете една прекрасна история”.

Тагове

Свързани новини

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *