ЗонаМестаРегионалниТоп новини

Под ръководството на Окръжна прокуратура – Благоевград се проведе специализирана полицейска акция

Под ръководството на Окръжна прокуратура – Благоевград се проведе специализирана полицейска акция

Днес, 20.02.2020 г., на територията на гр.Благоевград, под ръководството на Окръжната прокуратура в града, се проведе специализирана полицейска акция с участието на полицейски служители от ОДМВР-Благоевград и регионално звено „Жандармерия“ – Благоевград. Тя се осъществи по линия на противодействие на битовата престъпност след разпореждане на главния прокурор, както и за установяване на лица, срещу които се водят повече от две досъдебни производства.

Полиция1

В резултат на извършените действия към настоящия момент са образувани две досъдебни производства – за извършено престъпление по чл.345, ал.2 от НК – управление на МПС, което не е регистрирано по надлежния ред и във връзка  с незаконно държане на наркотични вещества. На две от задържаните лица са повдигнати обвинения за извършени от тях престъпления по чл.195, ал.1 т.3  и чл.354А, ал.3.

Проверени са 607 моторни превозни средства и 720 лица. По Закона за МВР са задържани 23 лица, съставени са 34 акта за установени административни нарушения и са издадени 45 фиша. Проверени са 5 заложни къщи в гр.Благоевград.

Тагове

Свързани новини

1 коментар

  1. Hello! This is kind of off topic but I need some guidance from
    an established blog. Is it tough to set up your own blog?
    I’m not very techincal but I can figure things out pretty fast.
    I’m thinking about setting up my own but I’m not sure where to start.
    Do you have any points or suggestions? Thanks

Вашият коментар