Общество

Парк „Свети Врач“ се превърна в сцена на изкуството

Сърцето на парк „Свети Врач“ се превърна в сцена на изкуството

 

Не спектакъл или концерт, а истинска приказка под открито небе събра десетки санданчани в парк „Свети Врач“. Събитието бе арт-спектакълът „Топлината на изкуството“.

Младата и талантлива Веселина Дебренлиева успя да претвори един свой сън в реалност. Под светлините в короните на вековните чинари, седнали на тревата в парка, успяхме да се насладим на изкуството – такова, каквото е – без сценични тоалети, грим и суета. Уникалното преживяване, в съприкосновение с природата, достави истинско удоволствие с музиката и стиховете, на фона на картините на младия талант – Наталия Стоянова.

Изпълненията на  Веселина Дебренлиева, Томислава Тушинова и Христиан Ненов, остави всички без дъх, а удоволствието да чуеш българска поезия, поднесена от актьора Иван Павлов, бе завладяващо.

Приказката „Топлината на изкуството“, сътворена с ентусиазма и желанието на младите и с подкрепата на Община Сандански, украсено с любовта на „Just Married Studio“ бе доказателство, че когато правиш нещо с пламък, то се превръща в огън, който предаваш на всички около теб!

Тагове

Свързани новини

2 Коментари

  1. Thanks in support of sharing such a fastidious thinking, paragraph
    is fastidious, thats why i have read it completely

  2. Heya just wanted to give you a quick heads up and let you know a few of the images aren’t loading properly.
    I’m not sure why but I think its a linking issue. I’ve tried it
    in two different internet browsers and both show the same outcome.

Вашият коментар