Спорт

ОФК “ПИРИН” СЕ ВРЪЩА ОТ ЛЕТЕН ЛАГЕР

новини Благоевград

Отборът на ОФК Пирин се завърна  в Благоевград, с което приключи летния им лагер в село Баня. Осемдневният престой в балканското селце бе изключително полезен за старши треньора Иво Тренчев, като бе оценена нуждата от сериозните тренировки, както и сплотяването на колектива.
Към лагера през изминалата седмица се присъединиха четирима чуждестранни състезатели.
Тримата французи от африкански произход – Глори Антонио и Била Антонио, които са родом от Конго, както и котдивоарецът  Миса Кейта. В последния ден от лагера, към отбора се присъедини и бразилецът Родриго Шмитдингер. Те ще останат с пиринци поне до контролата с ЦСКА 1948 в сряда, като е възможно да им се даде шанс и в мача с Банско в събота.
Тренировъчният лагер премина без сериозни контузии и травми, а зелените подновяват занимания още утре следобед.
Междувременно днес пристигна и първият от двата автобуса, предназначени за школата на ОФК Пирин. Утре се очаква возилото да премине регистрацията си в КАТ и вече да е на разположение на възпитаниците на орлетата в ДЮШ. Най-голямата възраст в школата – набор 2001, заедно с набор 2002, започват подготовка в понеделник. Те са участници в елитното първенство U19 на България и тази година ще бъдат водени от треньора Александър Царевски.

Тагове

Свързани новини

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *