България

От 14 ч. в петък до 10 ч. в неделя в участъка от АМ „Струма“ край Дупница ще има две ленти в посока Кулата и една за София

В неделя от 10 ч. две са лентите за столицата, а една към Кулата

От 14 ч. в петък до 10 ч. в неделя в участъка от АМ „Струма“ край Дупница ще има две ленти в посока Кулата и една за София

В неделя от 10 ч. две са лентите за столицата, а една към Кулата

От 14 ч. в петък до 10 ч. в неделя в участъка от АМ „Струма“ край Дупница ще има две ленти за движение за леките автомобили и ППС до 12 т в посока Кулата и една за София. От 10 ч. в неделя до 14 ч. в петък следващата седмица, когато трафикът за столицата е по-интензивен, ще има две ленти за София и една за Кулата. С въвеждането на реверсивното движение ще се улесни пътуването в пиковите дни и часове.

Платното за Кулата от автомагистралата, което е засегнато от пожара в депото за отпадъци, остава затворено за извършване на необходимите аварийно-възстановителни дейности.

Превозните средства с маса по-голяма от 12 т, включително и автобусите, пътуващи към Кулата ще се отбиват от АМ „Струма“ при пътен възел „Долна Диканя“, ще преминават по път I-1/Е-79 и при пътен възел „Бобошево“ ще продължават по АМ „Струма“. За пътуващите към София отбиването по път Е-79 ще става при пътен възел „Бобошево“, а качването на магистралата ще бъде при пътен възел „Дупница Север“.

За ППС над 12 т се забранява движението по пътната връзка от път Е-79 към АМ „Струма“, при пътен възел „Дупница Север“ при км 51+236 и по пътните връзки от път ІІ-62 Дупница-Кюстендил към АМ „Струма“ на пътен възел  „Дупница Юг“ по направленията: Кюстендил – Благоевград, Кюстендил – София, Дупница – Благоевград и Дупница – София.

 

Тагове

Свързани новини

1 коментар

  1. I really like what you guys are up too. This kind of clever work and coverage!

    Keep up the great works guys I’ve included you guys
    to my own blogroll.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *