България

От днес до 27 октомври движението от 157-ми до 162-ри км на АМ „Тракия“ ще се осъществява двупосочно в платното за София

От днес до 27 октомври движението от 157-ми до 162-ри км на АМ „Тракия“ ще се осъществява двупосочно в платното за София

Трафикът за Бургас в участъка от 164-ти до 167-ми км ще е в една лента

От днес – 16 октомври, до 27 октомври движението в посока Бургас на АМ „Тракия“ от 157-ми до 162-ри км ще се осъществява двупосочно в платното за София за изпълнение на гаранционни ремонтни дейности на надлеза над жп линията Пловдив – Бургас.

В участъка от 164-ти до 167-ми км в посока Бургас ще бъде ограничено преминаването по активната и аварийната лента. Трафикът ще се осъществява само в изпреварващата поради гаранционни ремонтни работи на надлеза над река Омурска при 166-ти км.

Шофьорите е необходимо да карат с повишено внимание, като следват стриктно създадената организация на движение и ограничението на скоростта до 50 км/ч.

Агенция „Пътна инфраструктура“ се извинява на шофьорите за причинено неудобство, но предприетите дейности са необходими, за да се осигури безопасността на движението. Апелът към шофьорите е да карат внимателно, със съобразена скорост, да спазват правилата за движение, необходимата дистанция и да не предприемат рискови изпреварвания, с които застрашават безопасността на всички останали пътуващи.

Всички граждани и транспортни фирми могат да получават информация за актуалната пътна обстановка от интернет страницата на АПИ – www.api.bg, както и по всяко време от денонощието на тел. 0700 130 20 в АПИ.

Тагове

Свързани новини

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *