РегионалниТоп новини

ЕТО КАК ПОЛИЦИЯТА ОТ РПУ БОТЕВГРАД МЕ ПРЕДАДЕ

ОТВОРЕНО ПИСМО ДО МИНИСТЪРА НА ВЪТРЕШНИТЕ РАБОТИ

Полицията в Ботевград ме ПРЕДАДЕ И СЕ ПОДИГРА с мен пред и малкият ми син
Искам да ви разкажа как полицията в България НЕ РАБОТИ.
Пътувайки от Враца за София,след гр.Мездра изпреварих ТИР с полска регистрация с номер Wl 129 AV
Както знаете в момента пътят е в ремонт,а пък и когато не е в ремонт ограниченията от 40, 50 и 60км са много често.
Аз като добросъвестен шофьор и гражданин пътувайки с жена ми и 9 годишният ми син си спазвах ограниченията на знаците. Явно това не се хареса на шофьора на полският автомобил и той започва масово да ми свири и притиска отзад.
Много ясно с ръка му показвах знаците които отминаваме,че има ограничения от 40км/час, от 50 км/час за да вземе да се усети.
Явно тираджията това него интересуваше и продължи да ме притеснява със клаксон,и да се доближава максимално отзад зад моя автомобил.
Реших да подам сигнал на 112 за да бъде спрян този наглец и да му се извърши проверка,най-малкото за алкохол и дали пък не е дрогиран,защото той може да бъде потенциален убиец.
На 112 обясних ситуацията,като се разбрахме да подадат сигнала на полицията в Ботевград за да го спрат.Имаше много време докато наближем Ботевград,така,че полициято и пеша да ходеше можеше да излезе на главния път и да го спре.
Аз бях сигурен на 90%,че това няма да се случи,защото съм подавал за много по-тешке нарушения с мен сигнали на 112 но резултата беше НУЛА.
Наближихме по околовръстното на Ботевград,отминахме и Ботевград ,но полиция НЯМА.
Аз втори път се обадих на 112 да попитам ЗАЩО БРЕ ТАКА,ЗАЩО БЕЗДЕЛНИЦИТЕ от РПУ Ботевград не си вършат работата за което взимат заплата?
След проведен разговор в груб и силен тон,оператора ми обеща,че ще предаде на РПУ Ботевград да ми се обадят,за да ме информират какво става.
След около 2 минути от телефон 072 366 411 ми се обади жена от РПУ Ботевград да ми каже,че е предала сигнала на областната полиция. Поговорих и ядосано ,и то с право на по-висок тон,и тя ми затвори.Боже мили та камиона мина след 30минути покрай Ботевград,каква областна полиция.
ТОЗИ ШОФЬОР МОЖЕШЕ ДА БЪДЕ ДРОГИРАН ИЛИ ПИЯН,И ДА УБИЕ И ДРУГИ ХОРА
Около 15минути звънях на горепосочения номер на РПУ Ботевград,но никои не ми вдигна телефона.
В един момент ми вдигна телефона .Тя просто неможа да ми отговори,и като и казах,че са КАПУТИ,ми затвори отново.
На това бездействие,на тази обида,на това безхаберие отстрна на РПУ Ботевград през цялото време свидетел беше малкият ми син,който недоумяваше как полицията не ни помогна. А тези искаха увеличение на заплащането ако си спомняте
ТЕЗИ КОИТО ПОСТОЯННО ИСКАТ УВЕЛИЧЕНИЕ НА ЗАПЛАТИТЕ МЕ ПРЕДАДОХА ПРЕД МАЛКИЯТ МИ СИН ,КОЙТО СЕ РАЗОЧАРОВА ОТ ПОЛИЦИЯТА.

Как на това дете да обясня,че моята държава ме пази
Как да възпитавам сина ми ,да обича държавата си???


Такива полицейски безделници има и в други РПУ та,в ДАЙ ,и много други където съм бил потърпевш
Много граждани поне 90% нямаше да се обадат на 112,но нали да му се невиди искаме да живеем в общество което е отговорно и дисциплинирано.

АЗ СЪМ СИГУРЕН,ЧЕ ИМА ПОЛИЦАЙ ОТ РПУ БОТЕВГРАД,КОИТО СА ЧЕСТНИ,СЪВЕСТИ ,КАДЪРНИ И МОРАЛНИ

Но немалка част са там за да си го местат от единият крачол в другия по цял ден,без съвест и морал.На такива ако трябва да им се плаща за свършена работа ,трябва да не взимат заплата.

Р.М.

Тагове

Свързани новини

Вашият коментар