България

Орален секс-кога жената ще ви откаже

                                                                                                       Снимка: Shutterstock

Оралният секс със сигурност е в топ 3 на най-желаните сексуални актове за мъжете. Някои дори го предпочитат повече от самия секс. Обикновено във връзките има пропорционално разпределение на оралния секс, като част от любовната игра или като основно занимание, пише Sexwell. Някои жени обаче никак не си падат по него, а по-лошото е, че не искат да кажат и защо. Вижте кои са най-честите причини за отказа на жената да прави орален секс и какво можете да направите за тях:

1. Хигиената

И при мъжете, и при жените, половите органи се нуждаят от редовно измиване. Това, че пенисът изглежда чист съвсем не значи, че е такъв или че вкусът му е неутрален. Само няколко часа разходка навън или едно уриниране е достатъчно, за да изненада неприятно партньорката ви малко след като ви разкопчае панталона. Да не говорим за разни други засъхнали остатъци или хвърчащи косъмчета.

Какво да направите: в мига, в който ви хрумне, че ви се иска да получите орален секс, минете през банята и измийте члена обстойно, по кожните гънки и под главичката.

2. Вкусътwatermark

Спермата има специфичен вкус. Понякога е солена, понякога горчива или кисела, в редки случаи – напълно неутрална, но все така с консистенцията на течен белтък. Има жени, които не харесват вкуса и затова не гълтат, но има и такива, които изцяло избягват оралния секс заради страха от неприятния вкус. Това може да се случи и ако не предупреждавате кога ще свършите, или ако първо сте правили секс и сте носили кондом – той също има особен, гумен вкус.

 

Какво да направите: не пушете – цигарите правят спермата много горчива. Също така можете да дадете знак на партньорката кога да спре да ви стимулира с уста, за да свършите отвън. В случай, че проблемът е вкусът на кондома, можете да се измиете набързо след като го свалите, или да вземете овкусени презервативи.

3. Липсата на реципрочностОрален секс

Повечето жени не обичат да правят орален секс заради самата идея – всички обаче обичат да доставят на мъжете си наслада и вероятно очакват същото в замяна. Ако вие очаквате от нея да ви направи фелацио, но не сте готов да отделите време да върнете услугата, или да направите нещо друго в секса, което тя много обича, в крайна сметка това може да я откаже.

Какво да направите: поемайте често инициативата и вие да ѝ доставяте удоволствие така, както и тя на вас – толкова често, колкото искате и вие.

4. Неудобство

Става въпрос за два вида неудобство – физическо и психическо. При физическото, пенисът може да е твърде голям или да ви отнема по-дълго време да свършите с този вид стимулация – а дългото държане на отворена уста може да е изморително и дори да боли. Възможно е и рефлексът ѝ за гадене да е много силен.

Какво да направите: оставете тя да постави темпото и не натискайте главата ѝ надолу.

Психическото неудобство идва от това, че за някои жени оралният секс е синоним на унижение, или имат притеснения, че не изглеждат добре, докато го правят.

Какво да направите: обгрижвайте партньорката си, постарайте се да ѝ показвате колко я харесвате и че това, което прави, наистина ви доставя удоволствие.

5. Просто не е нейното нещо

Възможно е фелациото просто да не представлява интерес за партньорката ви, по каквато и да е причина. Ако твърдо отказва или ѝ е изключително неприятно, в крайна сметка няма смисъл от насилване.

Какво да направите: помислете дали това няма да повлияе на отношенията ви в дългосрочен план. Дори най-малкото недоволство в секса може да прерасне в голям проблем за всяка връзка. Ако държите на този тип стимулация и близост, може би трябва да смените партньора, докато е време.

Фелациото може да е едно наистина сближаващо и възбуждащо преживяване, стига и двамата да го искате. Опитайте да говорите откровено по темата и нещата ще започнат да се случват много по-лесно/факти.бгwatermark

 

 

Тагове

Свързани новини

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *