Регионални

“Опел Астра”се обърна в дере край Гоце Делчев

На 31.05.2019г. около 21:00 часа на пътя между с. Делчево и гр.Гоце Делчев, лек автомобил „Опел Астра“ с 22-годишен водач от гр.Гоце Делчев, движейки се с несъобразена с пътните условия скорост излиза в ляво от пътя  и се преобръща в крайпътно дере. С контузия на ляв крак и лява ръка е пострадал водачът на автомобила.

На 01.06.2019г. около 16:00 часа в с.Рилци, общ.Благоевград, лек автомобил „Форд“  с 50-годишен водач от гр.Благоевград, движейки се с несъобразена с пътните условия скорост се блъска в паркиран лек автомобил „Опел Зафира“, като в резултат на инцидента, без опасност за живота, са пострадали водачът на автомобила и 8-годишно момче, пътуващо в него.

На 02.06.2019г. около 11:20 часа между с.Места и с.Буково, общ.Гоце Делчев, лек автомобил „Лада“ с 50-годишен водач от гр.Гоце Делчев, движейки се с несъобразена с пътните условия скорост, на десен завой излиза в дясно от пътя и се преобръща. С контузия на гръден кош е пострадал водачът на автомобила.

На 02.06.2019г. около 13:40 часа между с.Господинци и с.Баничан, товарен автомобил „Опел Зафира“ с 55-годишен водач от гр.Гоце Делчев навлиза в лентата за насрещно движение и се блъска в лек автомобил „Фолксваген Тауран“ с 38-годишен водач от гр.Благоевград. Виждайки настъпилия инцидент водачът на лек автомобил „Сеат Кордоба“, движещ се зад лекия автомобил „Фолксваген Тауран“ се отклонява в дясно и се удря в еластична ограда. При инцидента са пострадали: водачът на товарния автомобил „Опел Зафира“, който е с контузия на гръден кош, водачът на лекия автомобил Фолксваген Тауран“, който е с болки в таза и пътуващите в лекия автомобил Фолксваген Тауран“:  35-годишна жена от гр.Гоце Делчев, която е с болки в долните крайници и 11-годишно момче от гр.Благоевград, което е с болки в гърдите. След извършени медицински прегледи пострадалите са освободени за домашно лечение.

Тагове

Свързани новини

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *