БългарияЗонаМестаТоп новини

Огромен скандал по БНТ с кмета на гр.Куманово С.Македония

  • снимка БНТ
  • Огромен скандал разтресе БНТ в предаването “Говори сега” с водещ Мая Костадинова

Нейни гости бяха роднината на Гоце Делчев-Христо Христов,журналиста Коста Филипов и кмета на гр.Куманово от Северна Македония Максим Димитриевски/Антибългарски/

Най – вулгарният беше кумановеца Димитриевски като наричаше многократно в българският ефир България и българите забележете “БУГАРСКИ ФАШИСТИЧКИ ОКУПАТОРИ”

Носеше някаква измислена папка на жертвите на българският фашизъм 1941-1944г -така и не я отвори да се види дали е само проформа или е нещо друго.

Да го бяха попитали ако тази папка е дебела 2см,колко трябва да бъде дебела папката на жертвите от српската окупация на Вардарска Македония цели 25 години.

Да го бяха попитали какво македонци и сърби прават заедно на Сребреняк. /

Ако си истински македонец неможеш да честваш Зебреняк

Да му бяха задали и още десетки въпроси за така нареченият в македонските учебници”Период между двете световни войни”

Но не!

Гостът- македонският НАГЛЕЦ беше много гръмогласен,вулгарен и безсрамен.

Водещата явно небеше подготвена за такава ситуация,и другите двама изпаднаха много често в бесзащитни и конфузни ситуации,без да му отнемат думата и да го поставят на място.

От българска страна много често изпадаха в ситуации в които неможеха адекватно да се защитят,и да му зададат точните въпроси и аргументи,и затова българомразеца – бивш югославянин Димитриевски си развяваше коня както си иска.

Недопустимо е българомразци и антибългарски същества да бъдат канени в национален ефир и да сеят антибългарска омраза.

Ето някои коментари във феисбук във връзка със случилото се :

“Браво” бе, БНТ! 😠Срам!Да давате трибуна на агресивни македонци да поучават от ефира на българска национална телевизия да плюят и поучават.Водещата е като пате в калчища, освен да кипри уста, за друго не Докарахте ми “гост” да ми каже, ще България е била “фашистичка държава” …7

Екипът си е екип.А това девойче просто не можа фа реагира адекватно в случая.Мое мнение.

Хаха Тази водеща я направиха за посмешище а самото предаване с този начин на водене и с тези гости от българска страна които не стават за нищо е срам за България.

Този агент на Удба се натопил до кръста в коминтерновщина и дрънка за някакви фашисти и окупатори, а щял да ни води напред! Извадил някаква фалшива книга и се скъсва да плюе!.4

Дебела тъпа глава, ще се разбере ама друг път. Олицетворение на Македония. Когато стена може да разбере, тогава и той не разбирам защо искате да над говорите радио. Кауза пердута. На лошото с лошо на доброто добро само така се разбират такива хора.

Много нагъл “македонец”. Ние не сме окупатори, а сме дошли на изконните си земи. За тези земи сме проливали достатъчно много кръв. Наглец!

Ужасссссс майно льооооо…. Застанал кумановският защитник на израза “бугарския фашистки окупатор” и в ОЧИТЕ ви казва, че той няма да махне езика на омразата от града си и Ви го търпите тоя!?

Да си причиниш сам такова унижение в национален ефир трябва да си голям тъпак!7Това е тема за специалисти,а не за напудрени кокони😡😡3Точно! 👍🏻

Коста Филипов е прекалено културно-елегантен в изказа си!Що се касае кмета на Куманово – според него: българите на входа в РСМ правили проблеми и за това не ги пускали! ТОП лала-майстор, на сръбскоориентирана община!Правнука му пък е срамота да не познава родовата си история! Това, че е диригент, не значи, че не трябва да знае какъв е той и от къде идва!!!

ами той Коста Филипов се е наслушал на такива дебили и се опита по възможно най-културен начин да му обясни, че е тъпа допотопна югосвиня иначе се прави на европеец.,добронамерен бил???

Предаването не трябва да позволява да се говори македонска по този начин в България. В Македония няма да позволят даже да да влезе в тяхн На този трябва да му направят ежедневна рубрика в нашия ефир – да ни напомня постоянно за какво става дума. Ако малко се почувстваме разколебани, виновни, или слаби – пускаме си го. Той ни размахва червената брошура, почва ни с “фашистички бугари” и веднага ни удря тока и ни се намества акъла.

Тоя Сръбски парцал защо е там ???? Вие от БНТ нормални ли сте ?!?????

Отчайващо!!!

Добре се видя македонската наглост и с какъв език се поднася! Тук важи поговорката “Ти го пусни под одъра, а то се качи не само на одъра, а на главата ти”! Мисля, че българската държава прави грешка, че се опитва, едва ли не да се моли, братовчедите да смекчат наглия си тон! Впрочем това беше ясно, че ще стане, още с приемането на т. нар френско предложение! Крайно време е да твърдим тона и да поставим на място македонските претенции към историята ни! А този племенник на Г. Делчев не искам да го коментирам, неговото изказване беше по-лошо, отколкото изказването на кумановския кмет!3

Най-хубавото от този разговор беше да се чуе на какъв език говори праплеменникът на Гоце Делчев.Нямаше нищо общо с езика на куманския кмет2

Изгонете го тоя Сърбин от студиото и му кажете да се научи да говори правилен Български език.

Потресена съм от случващото се в момента по БНТ. Недопустимо е да се позволява на лъжата и пропагандата да надделяват. Защо журналистката позволява на кмета на Куманово да изземва 90% от времето, в което има поканени и други гости? Защо бе позволено България да бъде наречена фашистка държава и то няколко пъти? Само за тези думи трябваше да бъде изгонен от студиото за реч на омразата. До кога българската журналистика ще бъде толкова безлична и нефелна?5

Много добре стана, че всички го видяха какво представлява този и са отвратени. Всеки ден да ги к

Тагове

Свързани новини

Вашият коментар