ОбществоТоп новини

Община Струмяни продължава СМР по поречието на река Цапаревска

Община Струмяни продължава СМР по поречието на река Цапаревска – трета и четвърта фаза, чрез евро финансиране, за което днес на официална церемония в Министерството на регионалното развитие и благоустройство на Р България бяха връчени подписаните договори по програма Interreg-ИПП за трансгранично сътрудничество България – БЮР Македония!

Днес в сградата на Министерството на регионалното развитие и благоустройство се проведе официална церемония по връчването на договорите за субсидия по втората покана за набиране на проектни предложения по Програмата Interreg-ИПП за трансгранично сътрудничество България – БЮР Македония. Договорите бяха връчени на официалните представители на Водещите партньори от г-жа Петя Аврамова, министър на регионалното развитие и благоустройството на Република България, г-жа Деница Николова, заместник-министър на регионалното развитие и благоустройството на Република България и г-н Горан Милевски, министър на местно самоуправление на Република С. Македония.
Кметът на община Струмяни, г-н Емил Илиев, подписа договори за два инфраструктурни проекта заедно с кметовете – партньори от община Берово и община Конче от Република Северна Македония, касаещи подобряване на крайречна инфраструктура и защита на населението от неблагоприятни наводнения и природни бедствия.
Присъстващите министри, кметове и партньори по одобрените проекти по програмата си пожелаха успех и ползотворно изпълнение на предвидените проектни дейности.

Снимка на Община Струмяни.
Тагове

Свързани новини

1 коментар

  1. I think the admin of this website is truly working hard in favor of his
    web site, for the reason that here every stuff is quality based
    information.

Вашият коментар