ОбществоТоп новини

Община Струмяни продължава СМР по поречието на река Цапаревска

Община Струмяни продължава СМР по поречието на река Цапаревска – трета и четвърта фаза, чрез евро финансиране, за което днес на официална церемония в Министерството на регионалното развитие и благоустройство на Р България бяха връчени подписаните договори по програма Interreg-ИПП за трансгранично сътрудничество България – БЮР Македония!

Днес в сградата на Министерството на регионалното развитие и благоустройство се проведе официална церемония по връчването на договорите за субсидия по втората покана за набиране на проектни предложения по Програмата Interreg-ИПП за трансгранично сътрудничество България – БЮР Македония. Договорите бяха връчени на официалните представители на Водещите партньори от г-жа Петя Аврамова, министър на регионалното развитие и благоустройството на Република България, г-жа Деница Николова, заместник-министър на регионалното развитие и благоустройството на Република България и г-н Горан Милевски, министър на местно самоуправление на Република С. Македония.
Кметът на община Струмяни, г-н Емил Илиев, подписа договори за два инфраструктурни проекта заедно с кметовете – партньори от община Берово и община Конче от Република Северна Македония, касаещи подобряване на крайречна инфраструктура и защита на населението от неблагоприятни наводнения и природни бедствия.
Присъстващите министри, кметове и партньори по одобрените проекти по програмата си пожелаха успех и ползотворно изпълнение на предвидените проектни дейности.

Снимка на Община Струмяни.
Тагове

Свързани новини

1 коментар

  1. I think the admin of this website is truly working hard in favor of his
    web site, for the reason that here every stuff is quality based
    information.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *