МестаРегионални

Община Разлог присъства на най-голямото изложение в България

ОБЩИНА РАЗЛОГ ПРЕДСТАВИ УНИКАЛНИ ТУРИСТИЧЕСКИ ВЪЗМОЖНОСТИ НА НАЙ-ГОЛЯМОТО ИЗЛОЖЕНИЕ В БЪЛГАРИЯ
“ВАКАНЦИЯ & СПА ЕКСПО” 2019

Това е едно от най-важните събития за туристическата индустрия в България. Изложението всяка година привлича водещи български и чуждестранни компании.

Министърът на туризма Николина Ангелкова откри тазгодишното издание на Международния форум. Тя отдели специално внимание и на щанда на община Разлог. На него чрез рекламни материали и сувенири са представени забележителности, красиви кътчета, места за отдих и забавления, намиращи се на територията на Община Разлог.Снимка на Красимир Герчев.

Разложките традиции, фолклор и кулинарни вкусотии бяха демонстрирани от колоритните „палави” баби от с. Горно Драглище. С песни, усмивки и добро настроение те посрещаха посетителите на щанда и своя уникален начин разказваха кои са най-тачените празници в Разложко, с какво гощават гостите и кои са традициите, които пазят през годините.

Участниците в изложението бяха 380 компании от 25 държави, както и десетки български общини. Сред тях – регионални бордове по туризъм, представителни браншови организации, туроператори и туристически агенции, хотели и курорти, спа и уелнес центрове, специализирани агенции за еко и селски туризъм, голф, винен и кулинарен, детски и младежки туризъм.
На изложението се представиха също производители и доставчици на хотелско, спа и фитнес оборудване и на специализиран софтуер; транспортни компании, места за забавления и атракции, арт и спортни клубове, както и професионални учебни заведения, школи за чуждоезиково обучение, издателства и медии с фокус върху травъл индустрията.

Facebook
Тагове

Свързани новини

Вашият коментар