БизнесТоп новини

НА ВНИМАНИЕТО НА МЕСТНИЯ БИЗНЕС – БТПП организира бизнес пътуване в Сърбия

Българската търговско-промишлена палата съвместно със Свободната зона Пирот и Стопанската камара на Пирот, Република Сърбия организират бизнес делегация, която да посети град Пирот на 12 март 2020 г. По време на визитата се предвижда провеждане на двустранни срещи с местни компании и предприемачи, посещение на Свободна зона Пирот, конкретни производствени предприятия в областта на енергетиката, машиностроенето, автомобилната промишленост и др.

Сръбските фирми проявяват интерес за контакти с български фирми, работещи в следните областиенергийна индустрия, мелаообработване, електрическо индустрия, строителство, строителни материали, дървообработване, химическа, каучукова и неметална промишленост, текстил, облекла и обувки, хотелиерство и туризъм, графична индустрия, новини и издателство, земеделие и хранителна промишленост.

При желание за участие в бизнес делегацията,  срока е до 5 март 2020 год. /четвъртък/ 

Потвърдилите участие ще получат допълнителна информация за пътуването, което може да се осъществи със собствен транспорт или с организиран транспорт /за 8 и повече пътуващи/. В приложение ще намерите предварителна програма на посещението.

За повече информация и контакти: Дирекция “Международно сътрудничество и международни организации”, БТПП, тел. 02/ 8117 421, 02/8117 489, и e-mail:  irelations@bcci.bg        

 

 

Тагове

Свързани новини

Вашият коментар