ЗонаРегионалниТоп новини

Навръх рождения си ден Илко Стоянов даде старт на предизборната си кампания за кмет на Благоевград

Навръх рождения си ден Илко Стоянов постави новото начало за Благоевград

Председателят на 45-ото НС Ива Митева и секретарят на ИТН Виктория Василева лично подкрепиха кандидат-кмета

Навръх рождения си ден Илко Стоянов даде старт на предизборната си кампания с близки, приятели и съмишленици. Събитието тази вечер събра много млади хора, на чиято енергия ще разчита бъдещият управник на Благоевград. За да подкрепят кандидат-кмета на „Има такъв народ” дойдоха председателят на 45-ото Народно събрание Ива Митева, главният секретар на партията Виктория Василева, световната шампионка по шах Антоанета Стефанова и симпатизанти от цялата страна.

 „Вярваме, че на 27 юни от Благоевград ще започне победоносният поход на промяната в цялата страна. От 30 години познавам Илко и мога смело да кажа, че той е истински боец. Влиза смело във всяка битка с цялата си енергия и не се страхува от крайния резултат. А това е белег на победител. Нека на 27 юни „Има такъв народ” се поздрави с първия избран кмет”, каза Виктория Василева.

Ива Митева навръх рождения му ден призна, че Илко Стоянов е прекрасен човек и приятел. „Той може да взима решения, да представя достойно града и съм сигурна, че ще е успешен кмет”, допълни Митева.

Илко Стоянов бе категоричен, че за Благоевград няма никакво време за губене. Затова  още в първия ден след изборите той ще започне работа, за да може областният център бързо да навакса икономическото си изоставане от последните години. Дългосрочната му стратегия предвижда развитие в три основни направления – икономически подем, привличането на IT компании, които да работят в тясно сътрудничество с двата университета, както и създаването на устойчив туризъм, който да постави Благоевград на картата на туристическите дестинации.  

„Няколко са основните стълбове в моята управленска програма. Индустриална и логистична зона „Главен път Е-79”, която ще се случи бързо с честен и принципен подход към бизнеса от страна на мен и моя екип. Ще се изгради високотехнологична зона за IT технологии. Управлението в последните години е длъжник на туризма, а градът ни има невероятни възможности – от една страна ски центърът „Картала”, където може да се обособи еко и фрийрайд зона, а от друга страна са минералните извори и прекрасната природа, които ще ни позволят да изградим три общински СПА обекта, както и прекрасна парк зона от „Бачиново” до селата Бистрица и Дъбрава”, разкри част от своята визия за развитието на града Илко Стоянов.

Според него не е по силите на един човек да извади Благоевград от застоя и пропадането, в което се намира. „Нека да поставим ново начало за града ни! Нека да го направим ЗАЕДНО!”, призова кандидат-кметът. Той обеща, че ще води позитивна кампания, насочена към развитието и бъдещето на Благоевград, а не към миналото.

Приятелите на Илко го изненадаха с торта и на 51-ия му рожден ден му пожелаха да спечели още на първи тур кметската надпревара с 51%.

Тагове

Свързани новини

Вашият коментар