Регионални

Моето училище е най-хубавото

Трето ОУ "Братя Миладинови" гр.Гоце Делчев

Наталия Самокварева и Димитър Лефтеров от VI Б клас на Трето ОУ “Братя Миладинови” са сред 12-те призьори в Националния конкурс “Моето училище е най-хубавото”, организиран от Национално издателство “Аз-буки”, под патронажа на министъра на образованието и науката Красимир Вълчев.

В конкурса участваха 266 фотографии от България и чужбина, но само 12 от тях са победители, и техните фотографии ще бъдат включени в СПЕЦИАЛЕН ГОДИШЕН КАЛЕНДАР ЗА 2019 Г.

Първоначалната селекция на най-добрите фотографии е на учениците от Националната професионална гимназия по полиграфия и фотография в София.

Членове на  престижното жури са: проф. д-р Станислав Семерджиев – президент на Международната асоциация на висшите училища по кино и телевизия и ректор на НАТФИЗ „Кр. Сарафов“, инж. Цветанка Апостолова – директор на Националната професионална гимназия по полиграфия и фотография, фоторепортерът Олег Попов – единственият българин, участвал в мениджърския екип на Агенция „Ройтерс“ и д-р Адриана Любенова – преподавател по иконопис в Пловдивския университет „Паисий Хилендарски“.

Ученици от Трето ОУ в Гоце Делчев  за три месеца през  тази учебна година, завоюваха общо 24 призови места от общински, областни и национални конкурси, от които 13 първи  места. Децата с нетърпение очакват и  резултатите от още 7 (в т.ч. и международни) конкурса през следващите два месеца.

Пожелаваме успех на учениците от иновативното гоцеделчевско училище!

Тагове

Свързани новини

Вашият коментар