РегионалниТоп новини

Международен ден на авиацията и космонавтиката бе отбелязан от ученици в Благоевград

 

Международен ден на авиацията и космонавтиката бе отбелязан във Второ основно училище „Димитър Благоев“ – Благоевград.  Междуинституционалната  публична изява на клубове за занимания по интереси по природни науки се проведе съвместно с  Община Благоевград и XI основно училище „Христо Ботев“. Гостите бяха посрещнати от игривите първокласници на  клуб по народни танци с ръководител Васил Георгиев.

Третокласниците от клуб „Ние и природата“ с ръководител Дафинка Монева изненадаха гостите с атрактивното си облекло и с песни, мултимедийна презентация и табла за рециклирането и за разделното събиране на отпадъците.

Вълнуващо  есе за природата прочетоха учениците от клуб „Културни хоризонти“ с ръководител Димитрина Андонова. Те бяха изработили макети на планетата Земя и на завод за рециклиране.

Първокласниците от клуб „Природата около нас“ с ръководител Мария Бакърджиева представиха своята дейност с природен макет, изложба от рисунки и пролетен венец, изработен от природни материали.

А малките първокласници от клуб „Аз и природата“ с ръководител Сашка Соколова показаха табла с елементи от живата и неживата природа.

Учениците от XI основно училище „Христо Ботев“ разказаха за храните – лекарства и за сензорната бионика.

Участниците в клубовете от двете училища разпалено разказваха помежду си за своите предстоящи проекти за природата. Пожелаваме успех на малките природозащитници!

Тагове

Свързани новини

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *