Топ новини

Мая Манолова подаде документи за регистрация в Общинската избирателна комисия

Днес заедно с Инициативния ми комитет подадохме документите за регистрация в Общинската избирателна комисия. Утре, от12.00 часа, започваме събирането на подписите в Южния парк в столицата и кампанията стартира. По-късно през деня на фейсбука ми ще бъде качена и банковата сметка, на която ще приемаме дарения единствено и само от граждани. Аз ще разчитам на тях. Зад мен като граждански кандидат стоят гражданите, а не олигарсите. Отказваме да се възползваме от новата възможност в закона да получаваме подкрепа от корпорации и от фирми.
Приятели, поздравявам Ви с големия празник – Денят на Съединението, който е ключов и знаков за България. Този акт е плод на една романтична мечта и идеал на българите, но и ярко доказателство, че когато сме заедно, че само когато сме обединени – успяваме.
Във времето, в което живеем трябва да се борим още повече за свободата и трябва да го правим заедно. Очаквам и предстоящата кампания да бъде точно такава – на обединение на столичани!
Дълбоко вярвам в свободата на словото и правото на медиите да питат за всичко да изискват честни отговори, а когато не ги получават, да изобличават лъжата.
Говоря за медиите. Но не и за нещото, което не може да се нарече така, говоря за един гнусен сайт, близък до властта. От днес микрофоните на моя щаб ще бъдат изключение за ПИК и това е последният път, в който споменавам с огромно отвращение името му.

Снимка на Мая Манолова.
Снимка на Мая Манолова.
Снимка на Мая Манолова.
Снимка на Мая Манолова.
+5
Тагове

Свързани новини

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *