ЗонаМестаТоп новини

ПОЛИЦИЯТА В СИМИТЛИ И 2РУ-БЛАГОЕВГРАД СЕ СЪБУДИ СЛЕД КАТО НЕОТРЕАГИРАХА НА СИГНАЛ ОТ 112

По сигнал на Места.БГ във връзка с шофьор-жена самоубиец от Симитли направил маневра тройно изпреварване в района на Полигона,застрашаващ живота на няколко човека от другите два автомобила,полицията в Благоевград и Симитли решиха да се размърдат и да свършат малко работа.

Да припомним,че на 01.07.20г в района на Полигона жена с Тойота Корола с номер Е 53 00КТ предприема маневра тройно изпреварване като създава ситуация за тежка катастрофа.Подаден е сигнал на 112,но полицията в Симитли”проспа” ситуацията.

В СИМИТЛИ ПОЛИЦЕЙСКИЯТ УЧАСТЪК НЕ ОТРЕАГИРА НА 112 ! ЗАЩО ?

След нашата статия на 4юли,2РУ-Благоевград прави проверка за установяване на водачите участвали в създалата се ситуация на пътя.ПУ Симитли е под управлението на 2РУ Благоевград

Сега незнаем какво ще доказват и установяват,но ние от Места.БГ бихме казали “Късно е либе за китка”

Защо? Защото няма запис на ситуацията,няма свидетели които да потвърдат,ще има само дума срещу дума.

Ако я бяха спрели на момента поне можеше да се установи дали водачката на симитлииската Тойота е употребила алкохол или забранени субстанции.

Сега незнаем какво ще доказваме,и какво искат да доказват

Единствено което може да се направи на отговорните лица на които е подаден сигнала е да се накажат.

Просто трябва да се изисква записите от 112 за да се прослушат трите обаждания от подадените сигнали

Това едва ли ще се случи,затова кучетата си лаят кервана си върви,до следващия сигнал на 112 когато нещата ще се повторят и потретят без никакви последствия.

А полицията нека да се хвали,че престъпноста намалява.Тя намалява защото хората неподават сигнали,защото просто не вярват,че родната полиция ни пази.

Няма налично описание.

 

Тагове

Свързани новини