Регионални

Кресна с нови асфалтирани улици за 265 000лв

новини Кресна

264 852 ЛЕВА ЗА АСФАЛТИРАНЕ НА “МАЛЕШЕВСКА”, “МОРАВСКА”, “ЛЮТИ ВРЪХ”, “ДАМЕ ГРУЕВ”, “ОГРАЖДЕН”, “ОТЕЦ ПАИСИЙ”, “ПИРИНСКИ БОР” и “ЯГОДА” В КРЕСНА

Броени дни делят живеещите на улиците “Малешевска”, “Моравска”, “Люти връх”, “Даме Груев”, “Огражден”, “Отец Паисий”, “Пирински бор” и “Ягода” в общинския център от значима промяна в техния стандарт и качество на живот. Поредното изпълнено обещание от кмета, г-н Николай Георгиев, е факт, благодарение на капиталов разход от общинския бюджет в размер на 264 852 лева ! Така, общият обем на бюджетните инвестиции в благоустрояване на улици ще надхвърли 850 хиляди лева !

Важно е да отбележим и винаги ще го подчертаваме, че за разлика от своя предшественик, г-н Георгиев не си позволи нито веднъж по време на своя мандат да разреши извършване на асфалтополагане там, където не е подменена подземната инфраструктура.

“За мен е много важно община Кресна да продължава системно да инвестира в подобряването на местната инфраструктура и така да осигуряваме все по-високо качество на живот за моите съграждани. През изтеклата 2018 г. подменихме водопровода на изброените 8 улици и сега е време да завършим започнатото, а средствата и тогава бяха от капиталовите разходи на община Кресна” заявява кметът.

Снимка на Обединени За Кресна.
Тагове

Свързани новини

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *