Регионални

Кресна с нови асфалтирани улици за 265 000лв

новини Кресна

264 852 ЛЕВА ЗА АСФАЛТИРАНЕ НА “МАЛЕШЕВСКА”, “МОРАВСКА”, “ЛЮТИ ВРЪХ”, “ДАМЕ ГРУЕВ”, “ОГРАЖДЕН”, “ОТЕЦ ПАИСИЙ”, “ПИРИНСКИ БОР” и “ЯГОДА” В КРЕСНА

Броени дни делят живеещите на улиците “Малешевска”, “Моравска”, “Люти връх”, “Даме Груев”, “Огражден”, “Отец Паисий”, “Пирински бор” и “Ягода” в общинския център от значима промяна в техния стандарт и качество на живот. Поредното изпълнено обещание от кмета, г-н Николай Георгиев, е факт, благодарение на капиталов разход от общинския бюджет в размер на 264 852 лева ! Така, общият обем на бюджетните инвестиции в благоустрояване на улици ще надхвърли 850 хиляди лева !

Важно е да отбележим и винаги ще го подчертаваме, че за разлика от своя предшественик, г-н Георгиев не си позволи нито веднъж по време на своя мандат да разреши извършване на асфалтополагане там, където не е подменена подземната инфраструктура.

“За мен е много важно община Кресна да продължава системно да инвестира в подобряването на местната инфраструктура и така да осигуряваме все по-високо качество на живот за моите съграждани. През изтеклата 2018 г. подменихме водопровода на изброените 8 улици и сега е време да завършим започнатото, а средствата и тогава бяха от капиталовите разходи на община Кресна” заявява кметът.

Снимка на Обединени За Кресна.
Тагове

Свързани новини

Вашият коментар