Регионални

КРЕСНА И СОФИЯ ОБМЕНИХА ПОЛЕЗЕН АДМИНИСТРАТИВЕН ОПИТ

новини Кресна

КРЕСНА И СОФИЯ ОБМЕНИХА ПОЛЕЗЕН АДМИНИСТРАТИВЕН ОПИТ

На 04.09.2019 г. в Столична община се състоя среща за обяна на опит по проект “Развитие на пряката демокрация в община Кресна”, Договор № BG05SFOP001-2.009-0015-C01 по процедура BG05SFOP001-2.009 с бенефициент – Сдружение “Нов избор” и партньор община Кресна.

Домакините от Столична община, в лицето на г-жа г-жа Венера Милова – директор на Дирекция Админстративно обслужване, г-жа Мария Николова – главен юрисконсулт, г-н Стоян Бомбов – ръководител на Контактен център, г-жа Димитрина Герасимова – ВРИД АПА и ГРАО и г-н Брислав Панайотов – директор на Дирекция “Информационно обслужване и технологии”, бяха изключително отзивчиви и запознаха своите гости с работата в най-голямата община на България в продължила повече от два часа динамична и полезна дискусия.
Кресна,софия
За експертите по проект “Развитие на пряката демокрация в община Кресна” и служителите на община Кресна най-впечатляващо беше представянето на дейността на Контактния център на Столична община. Уникален като структура, технологични решения и възможности, Контактният център обслужва денонощно гражданите на Столична община, като им дава възможност да информират незабавно администрацията за абсолютно всичко, което може и си струва да бъде във фокуса на нейното внимание.

Гостите от Кресна също имаха с какво да впечатлят своите домакини. Инж.Владимир Филипов – експерт по проект “Развитие на пряката демокрация в община Кресна”, представи някои авангардни технологични решения, в областта на социалните услуги и здравната превенция, които предстои да бъдат внедрени в община Кресна и биха довели до качествено нов тип обслужване и грижа за гражданите на малката община в полите на Пирин.

След срещата, гостите от Кресна имаха възможност да посетят Контактния център на Столична община, за да се запознаят на място с напрегнатата и изключително отговорна работа на служителите, както и да им задават въпроси.

Това е втора обмяна на опит по проект “Развитие на пряката демокрация в община Кресна”, след проведената на 27.08.2019 г. среща в Благоевград и е отлична възможност за служителите на община Кресна да вземат най-доброто от работата на водещи общини в България

Тагове

Свързани новини

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *