Общество

Кметът на Oбщина Благоевград,  инж. Румен Томов ,ще запали символично хилядите празнични светлини на елхата в центъра на града.

,,Коледа е! Дарявай светлина!“

,,Коледа е! Дарявай светлина!“

Кметът на Oбщина Благоевград,  инж. Румен Томов ,ще запали символично хилядите празнични светлини на елхата в центъра на града. Началото на коледно-новогодишните изненади в Благоевград ще бъде поставено  на 5 декември от 18.30 часа на площад „Георги Измирлиев“. Жителите и гостите на областния център на Пиринско ще станат част от богата празнична програма и много изненади, които е подготвила Община Благоевград. На сцената ще излязат талантливите деца от Благоевград, за да поставят  началото на пъстри и весели празнични дни. Мотото, с което тази година Община Благоевград призовава жители и гости на града към сплотеност и добрина, е ,,Коледа е! Дарявай    светлина!“.

В рамките на Коледния фестивал в Благоевград, който ще започне със запалването на светлините на града на 5 декември, ще се проведе благотворителна кампания “Добрият дарява надежда“. Тази година се обединяваме в помощ на 11-годишния Деян Апостолов, който има нужда от нашата подкрепа. Целта е да се привлекат към каузата, както децата на Благоевград, така и техните родители, гражданите и гостите на града, да подадат ръка на семейството на Деян, нуждаещо се от подкрепата ни.

Тагове

Свързани новини

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *