Общество

Кмета на Долно Драглище с благодарности към жителите на селото във връзка с коледния благотоворителен базар.

Уважаеми жители на с. Долно Драглище, скъпи приятели!
Благодаря на всички Вас, които взехте участие с изработените от Вас изделия и храни в Благотворителния кулинарен базар, за набиране на средства за новостроящия се храм „Св. Св. Йоаким и Анна“ в с. Долно Драглище.

В кулинарния базара се включи и Кмета на Община Разлог инж. Красимир Герчев, който поздрави жителите и гостите на базара, за всеотдайността, желанието на всички да подпомогнат тази кауза за набиране на средства за новия храм. Благодарим Ви, господин Герчев, без Вашата помощ и подкрепа ние няма да можем да се справим. Гост на Коледния базар бе и Народния представител от 44 – то Народно събрание д – р Емил Тончев, който поздрави жителите на своето село и подпомогна тази кауза, както го е правил не веднъж.
Събраната сума от Базара е: 1710 лв.
Дарителската сметка е отворена , всеки който желае може да се включи в тази Благотворителна Кауза.
На базара беше поставена и кутия , за събиране средства за Божидара Лазарова. Жителите на селото съвместно с ученици от ОУ „Неофит Рилски“ с Горно Драглище събрахме сумата от 230 лв.
Благодаря Ви от все сърце за Вашата отдаденост. В навечерието на Коледните празници пожелавам на Вас и Вашите семейства много здраве, щастие и много късмет.
Весели празници!

Снимка на Лиляна Боянова.
Снимка на Лиляна Боянова.
Снимка на Лиляна Боянова.
фейсбук
Тагове

Свързани новини

Вашият коментар