Общество

Кмета на Долно Драглище с благодарности към жителите на селото във връзка с коледния благотоворителен базар.

Уважаеми жители на с. Долно Драглище, скъпи приятели!
Благодаря на всички Вас, които взехте участие с изработените от Вас изделия и храни в Благотворителния кулинарен базар, за набиране на средства за новостроящия се храм „Св. Св. Йоаким и Анна“ в с. Долно Драглище.

В кулинарния базара се включи и Кмета на Община Разлог инж. Красимир Герчев, който поздрави жителите и гостите на базара, за всеотдайността, желанието на всички да подпомогнат тази кауза за набиране на средства за новия храм. Благодарим Ви, господин Герчев, без Вашата помощ и подкрепа ние няма да можем да се справим. Гост на Коледния базар бе и Народния представител от 44 – то Народно събрание д – р Емил Тончев, който поздрави жителите на своето село и подпомогна тази кауза, както го е правил не веднъж.
Събраната сума от Базара е: 1710 лв.
Дарителската сметка е отворена , всеки който желае може да се включи в тази Благотворителна Кауза.
На базара беше поставена и кутия , за събиране средства за Божидара Лазарова. Жителите на селото съвместно с ученици от ОУ „Неофит Рилски“ с Горно Драглище събрахме сумата от 230 лв.
Благодаря Ви от все сърце за Вашата отдаденост. В навечерието на Коледните празници пожелавам на Вас и Вашите семейства много здраве, щастие и много късмет.
Весели празници!

Снимка на Лиляна Боянова.
Снимка на Лиляна Боянова.
Снимка на Лиляна Боянова.
фейсбук
Тагове

Свързани новини

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *