РегионалниТоп новини

Кмета на Белица Р.Ревански с предизвикателство към скиорите в Семково

Към любителите на зимните спортове-Семково 2019г

За четвърти пореден път кметът на община Белица Радослав Ревнаски, отваря предизвикателството си към любителите на зимните спортове.
„Зимен празник-Белица-Семково“ 2019 ще се проведе на 23 февруари /събота/ в именития планински курорт „Семково „ на 15 км. от град Белица.
За това се подгответе да участвате в ски слалома за мъже, жени и деца, за да спечелите „Купата на кмета“ . И малки и големи се подгответе за много забавления и спортен хъс, като участвате в спортнитедисциплини: дърпана на въже, скачане с чували , футбол на малки вратички и бридж-белот турнир.
Освен това се подгответе и да се потопите в богатата музикална програма под открито небе, в бяла приказна атмосфера, с участието на известната изпълнителка на изворната македонска песен Райна и Мъжката фолклорна група от Годлево.
И тази година зимния празник се провежда под патронажа на кметът на община Белица Радослав Ревански в сътрудничество с ректората на Техническия университет, Университета по архитектура, строителство и геодезия и с гостоприемството на хотел „Бор“ .
Очакват ви много награди и вълнуващи преживявания ! Мария Падарева-facebook

Свързани новини

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *